2777
2789
عنوان

خواب دیدم شوهرمبا یکی دیگه هست

162 بازدید | 13 پست

الان تو خونه بابامم تو خواب دیدم شوهرم بایکی دیگه تلفنی حرف میزنه‌ مچشو گرفتم گفتم زنگ بزن بهش تا صدای منو شنید زنه قطع کرد منم هی میخاستم‌ شماره رو بنویسم‌ نمیتونستم رمز گوشی خودم‌بزنم گوشی شوهرمو برداشتم گفتم برو اون ور داشتم چک میکردم یهو نمیتونستم بنویسم اول یه صفر نوشتم خودکار شکست یهو تو دفتر شمارشو همراه با شماره کارت و شبا ذخیره کرده بود دیدم اون برداشتم گوشی شوهرم شکستم به اون زن زنگ زدم خاموش کرده بود همش خواهرم میگفت عزیز اینا هماهنگ کردن از این حرفا بعد چند لحظه دختر بهم با یه شماره جدید زنگ زد گفت گمشو چی میخای از ما من شوهرت همدیگه رودوس داریم این واقعیت من هی می خواستم شماره بردارم نمیتونستم انگار تو اب بود ظرف ابم دستم هی جای شماره ها عوض میشد بعد کل اب سیاه شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار خواب دیدم شوهرم خیانت کرده دارم موهای زنرو میکشم چند وقت بعدش فهمیدم شوترم خیانت می‌کنه😐

امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم⁦☺️⁩⁦💪🏻⁩
به هر چی فک کنی خوابش می بینی

اخه خوابای من همش اتفاق میوفته خواب دیدم مادربزرگم امده میگه به وصیعتم عملی کردین دیگه بسته به بابام گفتم گفت اون زمان که میخاست بمیره نمیدونست خواب دید داره میمیره خواهرم اواره شده اومد وصیت کرده بود عممو نگه دارن ولی فقط بابام اینکارو کرد بعد دیدن خواب عمم مرد