2777
2789
عنوان

خواب امام زمانو دیدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19178 بازدید | 411 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلامتی و فرج امام زمان علیه السلام صلوات 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🌹 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

واقعا خواب امام زمان دیدن لیاقت می خوادخوش به سعادتت استارتر جان برای ما هم دعا کن توروخدا حاجت روا ...

سلام عزیزم ممنونم که برام پست گذاشتین♥️ من براتون دعا میکنم شماهم هر زمان یادتون بود دعای فرج بخونید ♥️ الهی که حاجت دلت برآورده به خیر بشه... من برای حاجت دلت 72 صلوات میفرستم 🤲

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلامتی و فرج امام زمان علیه السلام صلوات الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🌹

ممنونم عزیزم برای پست قشنگت♥️ لطفا دعای فرج فراموش نشه🙏

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام عزیزم میدونم از استارتر پرسیدی ببخشید که جواب میدم به نظرم میشه اینطور گفت که دلهای ما مرده ست ...

ممنون عزیزم. امیدوارم توی همین سالها ظهور اتفاق بیفته. غزه که با خاک یکسان شد. بقیه کشورها رو هم که داره می زنه. قطر رو زد. میگه ترکیه رو می زنم😞

ترنج

عزیزم پس چرا میگن ظهور نزدیکه؟ و توی برنامه زندگی پس از زندگی هم می گفتند که بهشون گفتند ظهور توی زم ...

ببخشید عزیزم من جواب میدم شما از استارتر پرسیدی. میدونی من فکر میکنم هروقت که ما ادما یه تکونی به دل و روحمون بدیم و سعی کنیم از یارای حضرت باشیم سهم زیادی داریم تو تعجیل در ظهور چون تو خود روایات هم داریم هنگامی یاران اماده شن ظهور واجب میشه. ولی هنوز که هنوزه امام مظلوم ما یاران کافی ندارند. یه دفعه دیدی تو خودت تغییری دادی و همین تغییر باعث بشه ظهور همین دوره اتفاق بیفته. و برعکس هم میشه اگه ما مسلمان رو ادم ها خودمون رو برای یاری دادن اماده نکنیم ظهور دیر و دیر تر اتفاق میفته💚🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺