2777
2789
عنوان

همین الان هوس آش کردم 🥲

355 بازدید | 30 پست

پاشدم وسیله هاشو آماده کردم چند ساعت بگذره بعد درست کنم 😅الان درست کنم بوش همه جارو میگیره 😅

اینم طرز تهیه : 

(بلغور عدس لوبیا نخود برنج نیم دون) از هر کدوم دو مشت خیس کردم سبزی آش هم دیشب بسته بندی کردم تو فریزر دارم 

پیاز رو نگینی خورد میکنم تفت میدم با سه حبه سیر بعد بهش فراوون زردچوبه فلفل سیاه فلفل قرمز میزنم بعد بلغور و عدس و لوبیا و نخود و برنج رو اضافه میکنم سه الی چهار لیوان آب اضافه میکنم با شعله رو ب بالا تا بپزن آب قلم یا (مرغ یا گوشت)اگه داشتین اضافه کنین

نیم ساعت بعد هم سبزی آش رو میریزم بعد ک سبزی پخت  تو ی ظرف دو قاشق آرد با آب مخلوط میکنم و به قابلمه اضافه میکنم 

تو ی تابه دیگه ی قاشق رب تفت میدم و به قابلمه اضافه میکنم

اگه شما خواستین رشته هم میتونین اضافه کنین 

پیاز داغ برا روش و کشک هم عالی میشه 

نمکش حتما تست شه 

اگه خوب درست کنم عکسشو میزارم ظهر 😅

ایشالا خوشتون بیاد و ب کارتون بیاد❣️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا حبوبات باید خیلی خیس بخورن ولی حالا شما که عجله داری لااقل توی آب حبوبات که گذاشتی خیس بخوره نمک بریز ... اینجوری به ازای هر یک ساعت انگار دو ساعت خیس خورده

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

از آشی که توش حبوبات بشه بدم میاد ولی یه آش محلی داریم فقط خشکبار توش هست منم هوس اونو کردم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

😅😅😅 پاکش کردم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
والا حبوبات باید خیلی خیس بخورن ولی حالا شما که عجله داری لااقل توی آب حبوبات که گذاشتی خیس بخوره نم ...

اره میدونم فعلا ک خیس کردم تا یکی دو ساعت

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت❤