کاربر آقا هستم دوستم برای اولین بار خانه خودش و زنش رو تنها گذاشته آمده خونه من شب بمونه آیا برای تنبیه زن این کار مناسبه ؟الان خانمش چه تصوری میکنه که شوهرش تنها گذاشته بغیر از خیانت
کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بیشترکینه میکنه وتصورش یاخیانته یااینکه قوم شوهر پرش کردنکه فتنه بیاندازن زیادیمتکراربشه واسه زن بی اهمیته یه وقتیم مهرشو بزاراجرا وتمام بچه بازیه ول کنه بره که چی بشینن دوتا عاقل مشکلاتشونو حل کنن خوبه زنه ول کنه شب خونه دوستش بمونه ؟؟
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
من مجردی زندگی میکنم متاهل بودم یک مرد مجرد به خونه ام شب راه نمیدادم
کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم