2777
2789
عنوان

یک سوال؟

327 بازدید | 28 پست

کاربر آقا هستم دوستم برای اولین بار خانه خودش و زنش رو تنها گذاشته آمده خونه من شب بمونه آیا برای تنبیه زن این کار مناسبه ؟الان خانمش چه تصوری میکنه که شوهرش تنها گذاشته بغیر از خیانت

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر بیشعور و نفهمه بخدا

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

خانومش ‌شما رو هم مقصر میدونه که راه‌ش دادی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

میتونستی بهش بگی برگرده خونش 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

بیشترکینه میکنه وتصورش یاخیانته یااینکه قوم شوهر پرش کردن‌که فتنه بیاندازن  زیادیم‌تکراربشه واسه زن بی اهمیته یه وقتیم مهرشو بزاراجرا وتمام بچه بازیه ول کنه بره که چی بشینن دوتا عاقل مشکلاتشونو حل کنن خوبه زنه ول کنه شب خونه دوستش بمونه ؟؟ 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

مردا تو همه چی پشت همن حتی تو اینجور موارد که طرف میخواد زنشو اذیت کنه بعد زنان علیه زنان هنوز وجود داره 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

خانومش ‌شما رو هم مقصر میدونه که راه‌ش دادی

من مجردی زندگی میکنم متاهل بودم یک مرد مجرد به خونه ام شب راه نمیدادم

کابر آقا هستم 📍گاهی کوچک ترین اشتباهات بزرگترین مصیبت ها رو به ارمغان میاره📍 مواظب کلام رفتارمون خودمون باشیم دنیا دور برگردون نداره عمر کوتاه تر از اون چیزی هست که فکر شو میکنیم قدر عزیزان خودمون بدونیم 
من مجردی زندگی میکنم متاهل بودم یک مرد مجرد به خونه ام شب راه نمیدادم

چه فرقی میکنه در هر صورت بهش کمک کردی و کار اشتباهی کردی 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند