2777
2789
ینی چی

یعنی هیچ توضیحی ندادی اول 

خب چرا ترسیدی فعلا که خبری نیست قرار نیست عقد کنی که 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
سنت هم کمه خدایی خدا کنه خوب باشه ممکنه مجبورت کنن؟

نه نمیدونم

2سال پیش ولی یه مورد مشابه بود 28 سالش بود من 16 گوشت فروشی داشت نمیخواستم زود ازدواج کنم هر چی بابام گفتن خوبه لگد به بختت میزنی گفتم نه بعدش تا 2 ماه اونا هی زنگ میزدن کار هر شبم گریه بود میترسم باز جریان اون دفعه بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه ی اسی

ی فیلمی بود ایرانی ک پسره فک کنم ی نوزاد پیدا میکنه یا خاهرش بوده دقیق یادم نیست میره میزاره در خونه ی ادم پولدار اونا بزرگش میکنن بعد همون پسره همیشه مراقبشه قایمی بعد فک کنم ی پسره مزاحم دختره همش میشده یا دختره هم عاشقش بوده چسره ازیتش میکنه بعد همون پسره ک مراقب دختره بود میره با پسره دعوا میگیره و پسره و دوستای پسره اون یکی پسررو چاقو میزنن و میمیره کسی میدونه لطفا بگه اسم فیلمشووووو

چرا جمعه

😂

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
یعنی هیچ توضیحی ندادی اول  خب چرا ترسیدی فعلا که خبری نیست قرار نیست عقد کنی که

اها نمیدونم واقعا چرا متن همراه تایپیک نیومد همون اول نوشته بودم 

من از بعدش میترسم که قضیه جدی بشه تشکیل زندگی رو دوست دارم ولی میترسم اذیتم کنه یا بداخلاق باشه بهم توجه نکنه 

اها نمیدونم واقعا چرا متن همراه تایپیک نیومد همون اول نوشته بودم   من از بعدش میترسم که ق ...

سنت کمه ولی حالا آشنا شی ضرر نداره شاید خیلی پسر خوبی بود 

دیدی بده رد میکنی دیگه 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
حالا اگر خوب باشه چی؟ دانشجویی؟‌

اگه جلسه اول خوب بود خانوادمم تایید کردن اوناهم تایید کردن پسندیدن میگم مشاوره اینا بریم 

اگه بعدش بهش علاقه پیدا نکنم چی😔

آره دانشجو جامعه شناسیم ترم دو 

به نظرم سنت پایینه خیلی زوده برا ازدواج یکم اجازه زندگی به خودت بده قطعا بازم موقعیت های خوب پیدا ...

درسته خودمم همین فکر و عقیده رو دارم

اما من یکم از نظر ظاهری درشت هیکل هستم و اینو خانوادمم همیشه میگن که اگر ازدواج نکنی بعدا مورد خوبی برای ازدواج نداری دیگه