2777
2789
عنوان

کنکوریای 1402/کنکور تجربی/پزشکی

1467 بازدید | 24 پست

سه ساله پشت کنکورم هر راهیا امتحان کردم از وقتی موندم پشت کنکور میخوندم ولی امسال آزمون قلمچی ثبت نام کردم ترازم از۴۵۰۰ بیشتر نشده درصدای ریاضی فیزیک شیمی را صفر میزنم تو آزمون امسال یه دوماه از درس دور شدم به دلایلی نتونستم بخونم دوباره شروع کردم ولی عقب ام از آزمونا سردرگمم نمی‌دونم چی بخونم ولی فقط میخونم برنامه ریختم ولی از وقتی از درس دور شدم اصلا نمیشه برنامه ها را انجام بدم چیکار کنم (شرایط مالی نمیزاره مشاور داشته باشم فکر کنم آخرین باری باشه ام قلمچی ثبت نام میکنم چون خودم کار کردم و ثبت نام انجام دادم نمیشه هم کار کرد هم درس خوند) من پزشکی میخوام میخوام رتبه برتر باشم نمیتونم بعد این همه موندن از همه چی گذشتن رهاش کنم من حاضرم تا آخرش ادامه بدم اگه فقط یه نشونه بگه میشه بالاخره یه ذره پیشرفت میخوام یکم نتیجه یکم بالا رفتن تراز. کسی هست کمکم کنه؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کتابخونه درس بخون

کتابخونه ازمون دوره گفته که مسئولیت کتاب گذاشتن تو کتابخونه به عهده خودتونه سختم میشه کتابا رو ببرم و بیارم تازه ناهار ام باید ببرم بیشتر موقع ها چیزی نیست 

برا اینا پیشنهادی داری؟☹️

فکر نکن پزشکی اش دهن سوزی هست اگر یه رشته پیراپزشکی قبول شدی برو من همه این راهرو رفتم الان ۳۶ سالمه یادمه سال اول پیراپزشکی قبول شدم رفتم تموم کردم ولی به جای اینکه برم دنبال استخدامی هی نشستم کنکور دادم واسه پزشکی فکر و ذهنم پزشکی بود بعد ازدواج کردم بچه دار شدم بازم نشستم خوندم واسه پزشکی .قبول نشدم الان تو رشته پیرا پزشکی خودم کار میکنم خیلی راضیم.پزشکای اطرافم که تموم کردن همه میگن اشتباهت این همه خوندیم تازه باید بریم طرح بعدم بیایم بتونم با این گرونی مطب بزنم و آیا درآمد باشه یا نه

پشتیبان نداری؟

پشتیبان فقط زنگ میزنه میگه رفتی آزمون میری آزمون چی خوندی نهایت میگه صبحا چی بخون عصرا چی درست کمک نمیکنه پشتیبانی که برنامه بده هزینه میخواد پارسال مشاور داشتم اما چون تو کنکور مجاز به انتخاب رشته نشدم خیلی نا امیدم 

خب اگه میخونی چرا صفر میزنی ؟ تست هم میزنی ؟

تعداد تستام کمه خیلی کمه وقت زیادی میزارم اما نسبت وقتی که میزارم تعداد تست پایینه برا همین بیشتر وقتا به برنامه آزمون نمی‌رسم گاهی میگم کاش آزمون ثبت نام نمی‌کردم بیشتر میخوندم بعد میرفتم آزمون ولی بعد میگم بقیه چطور تو یه سال قبول شدن حتماً میشه 

فکر نکن پزشکی اش دهن سوزی هست اگر یه رشته پیراپزشکی قبول شدی برو من همه این راهرو رفتم الان ۳۶ سالمه ...

من واقعاً عاشق پزشکی ام میدونم نخونم حسرتش به دلم میمونه مخصوصاً اگه جا داشته باشه برا بیشتر تلاش کردن ولی خب بدبختی اینجاست پیرا پزشکی ام نیاوردم امسال میگم بیارم میرم