2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلش فقط همینه شرایط جدا شدن دارید

مشکل اینجاس به هیچ چیزی اعتقاد نداره و دخترم حتی روزه نمیزاره بگیره و همش حرفای بیراهه میزنه ...عربا الن بلن ..اوناش به درک از اینکه هیچ اهمیتی براش نداره حرفام سخته واسم حتی تلاش نمیکنه حداقل جلو دخترا نخوره

ببین مشروب ام الفساده. وقتی مست کنن هرچی ازشون بر میاد....نگرانم.... واقعا. 

هوووووووف خسته شدم بخدا موندم دیگه ..اصلا وقتی میخوره حرکتای جلو دخترا میره واقعا سختمه 

فقط از دخترام میترسم بگیرن ازم

بزار بگیرن دختر میخوای چکار شوهرت دخترارو میگیره چکار ی ماه بچه هاتو بندازه خونه مادرشوهره مادرشوهر بیزار میشه خودت با ۳ تا بچه میخوای بری خونه بابات ؟ روت میشه ‌؟

هوووووووف خسته شدم بخدا موندم دیگه ..اصلا وقتی میخوره حرکتای جلو دخترا میره واقعا سختمه 

چطور؟؟چه حرکاتی. بی تعادل میشه

میدونی از چی می ترسم. الان تنهاست. اگه لبا دوست رفیقی اومدن خونه خوردن... خودت و دخترات امنیت ندارید.   

بزار بگیرن دختر میخوای چکار شوهرت دخترارو میگیره چکار ی ماه بچه هاتو بندازه خونه مادرشوهره مادرشوهر ...

مادر نداره خودش ..عمم بود مرده ...اونکه نمیتونه نگهداره بچه هارو 

چطور؟؟چه حرکاتی. بی تعادل میشه میدونی از چی می ترسم. الان تنهاست. اگه لبا دوست رفیقی اومدن خونه خور ...

نه خیلی شدید ..اما همینکه هی به من ور بره خب جلو دخترا زشته ...یکی دوبار با کسی اومده خونه اما بیشتر تنها میشینه میخوره رفیقاش بیرونن بیشتر ک باهم میخورن ...