سلام شوهرم چندسالیه مشروب میخوره و الان چندماهیه جلو دخترام میخوره تو خونه خیلی حرف زدم باهاش اما گوش نمیده فقط در ظاهر میگه باشه اما بعدش کار خودشو میکنه ...موندم تو دوراهی خودم ۲۵سالمه دختربزرگم ۱۱سالشه ..دوبارم خیانت کرد اما بخاطر بچه هام زندگی کردم و کوتاه اومدم ..الان دیگه نمیتونم چون خسته شدم ازش چون چندساله از بس رنج داده منو خستم کرده الانم نگران اینده دخترامم ..اخه میگه ایناهم بزرگ بشن میدم بخورن تو هم بیا بخور ..چیکارکنم 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکل اینجاس به هیچ چیزی اعتقاد نداره و دخترم حتی روزه نمیزاره بگیره و همش حرفای بیراهه میزنه ...عربا الن بلن ..اوناش به درک از اینکه هیچ اهمیتی براش نداره حرفام سخته واسم حتی تلاش نمیکنه حداقل جلو دخترا نخوره
چطور؟؟چه حرکاتی. بی تعادل میشه میدونی از چی می ترسم. الان تنهاست. اگه لبا دوست رفیقی اومدن خونه خور ...
نه خیلی شدید ..اما همینکه هی به من ور بره خب جلو دخترا زشته ...یکی دوبار با کسی اومده خونه اما بیشتر تنها میشینه میخوره رفیقاش بیرونن بیشتر ک باهم میخورن ...