2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خشکسالی و کمبود درخت و گیاه اومده قدر درختاوگیاها رو میدونن.

مفهومشم دیگه معلومه.

حاشا كه بسيجي ميدان را خالي كند ...                   کاربری دست دونفره✌️🤭

کارش کندن درختا بوده 

ولی وقتی میبینه همین یه درخت مونده 

تبرش میبنده بهش که اون‌نیافته و از بین بره  پایان ‌.🤣

زیر نخلا 🏝  رقصیدیم تو جزیره اما  دیگه فردا  نیستی منو تنها میذاری پیش سنگا  میبینمت اون ور دریا  رفتی چرا اونور دریا🌊                                                                                                      من با حضور اقایون تو این سایت مشکلی ندارم ولی  با حضور این بچه مدرسه ایی ها چرا 🩴😤                                                      نی نی یار لطفا من نترکون فقط بهم اخطار بده 😠🟨
چه چندش

خیلی واقعا حالم ازش بهم میخوره الانم پرو پرو برگشته میگه بیا باهام ازدواج کن😑 

تا دختره بود باهاش لاس و عشق و حال حالا که ازدواج کرده عنتر یاد من افتاده🤮🤮🤮

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

خیلی واقعا حالم ازش بهم میخوره الانم پرو پرو برگشته میگه بیا باهام ازدواج کن😑  تا دختره بود ب ...

چه عتیقه ایه اه اه حالم بهم خورد. تو اب نمک گذاشته بودتت.  الانم باز استوری میذاره برای عشق عروس شده س؟ 

چه عتیقه ایه اه اه حالم بهم خورد. تو اب نمک گذاشته بودتت.  الانم باز استوری میذاره برای عشق عرو ...

غلط کرده منم رفتم با یکی دیگه تا بترکه 

نمیدونم الان فالوش ندارم از همه جا بلاکه

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛