2821
2789
عنوان

کاش زندگی جور دیگری بود

219 بازدید | 14 پست

دلم میخواست زندگی جور دیگه ای بود . دلم میخواست وقتی اومدم دنیا فقیر نبودم حداقل در حدی که همیشه  لباسام نو می بود.  دلم میخواست  وقتی که تو دبیرستان یه بچه درس خون بودم مزد زحماتم رو بهم میداد دانشگاه  سراسری قبول میشدم نه اینکه مجبور بشم چون امکانات نبود برم پیام نور که تمام اعتماد به نفسم رو ازم بگیره یه شاگرد اول رشته ریاضی تو کنکور سراسری سال ۸۵ حتی نتونه دانشگاه دولتی قبول شه با نمره خوب . 

دلم میخواست دنیا کمی روی خوشش رو بهم نشون میداد . از وقتی  یادم هست فقط سختی دیدم یادمه بچه که بودم  یه دوچرخه  نو رو بابام از طرف اداره بهش دادن کلاس اول بودم اون دوچرخه دقیقا برای من خوب بود چی شد بابام قرض داشت فروختش . هرسال  تابستون دلم دوچرخه میخواست بابام هیچ وقت برام میخرید . میگفت ندارم . انقدر بد بود ناراحت میشدم . انقدر بهم گفته بود ندارم دیگه به هیچی اعتقاد نداشتم . بابام میتونست برای من دوچرخه بخره اما نمی خواست فکر میکر  د پرتوقعی . کلا آدم خسیسی هست . تا خودم نرفتم سرکار معنی هیچی رو نفهمیدم.  بابام حتی اگر دوسال یه بار هم مانتو می خریدم عین خیالش نبود .براش اهمیت نداشت.  همین طرز زندگی رو اعتماد به نفس آدم تاثیر میزاشت کدوم پسری حاضر بود به دختری نگاه کنه که مانتو کهنه تنشه هیچ کس . 

سختی هایی هست تو زندگی که آدم رو از همچی عقب می ندازه نمیدونم قبول دارین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم پدرها این جور چیزا رو نمیفهمند باید مادرت برات مانتو میخرید حتی اگه پدرت نمیزاشت

دقیقا مادر خیلی مهمه ....منی که مادر داشتم و طعم مادری رو هیچ وقت نفهمیدم درک میکنم که چی میگید

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
نفهمیدم پیام نور چرا اعتماد بنفست رو گرفته؟

میدونی وقتی سنت کمه ۱۸ سالته و تنها امید تو زندگیت دلت میخواست درست باشه میرفتی تودانشجوها افتادم پیام نور اون موقع اصلا امکانات الان رو نداشت کلاس اصلا تشکیل نمی شد شاید ماهی یه بار من رشته دانشگاه م حسابداری بود . خودم درس میخوندم دلم میخواست همکلاسی داشته باشم 

عزیزم پدرها این جور چیزا رو نمیفهمند باید مادرت برات مانتو میخرید حتی اگه پدرت نمیزاشت

آخه مادر بیچاره ام که کارمند نبود اون هم بابام پول بهش میداد اندازه خرج و خوراک روز مره بابام اگر غذا خوردن برای خودش واجب نبود براش میشد میگفت غذا هم نخورید 

میدونی وقتی سنت کمه ۱۸ سالته و تنها امید تو زندگیت دلت میخواست درست باشه میرفتی تودانشجوها افتادم پی ...

عزیزم این عالیه که با وجود تمام سختی ها بازم ادامه دادی و الان شاغل هستی و در آمد مستقل داری. تمام اون مشکلات باعث شدن قوی تر بشی حتی اگه تلخ بودن و آزار دهنده. مثل  پله تونستی با کمک خدا و تلاشی که داشتی از همشون عبور کنی و بالا بری. رنج هایی که تحمل میکنیم هم سود و نفع زیادی دارن مثلا یا باعث بخشیده شدن بخشی از گناهان میشه یا تبدیل به ثواب و پاداش میشه یا امتحانه و... همیشه امیدوار بمون دوستم  

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
من صدرصد قبول دارم بعضی مسائل ادم رو عقب میندازه جای جبران هم نیست 

همیشه میگم شاید شاید اگر میرفتم دانشگاه سراسری چون جو محیط درس  خون تر بودن راحت تر پیشرفت میکردم سریع تر وارد بازار کار میشدم . با چهارتا آدم حرف میزدم زندگیم عوض میشد . گاهی میبینی یه نفر یه حرفی میزنه شاید مخاطب حتی تو نباشی ولی استفاده کنی از اون حرف.  برای من که پیش اومده من آدم باهوشی بودم حیف شد  که اونجور که دلم خواست قطار پیشرفت برای من راه نیافتاد . شاید اگر توسن کم میرفتم سرکار به سرو وضع خودم می رسیدم  قطعا ازدواج هم میکردم. 

این خارجی ها رو دوست دارم چون سبک زندگیشون یجوریه که خانواده زیاد نمیتونه گند بزنه به زندگیت چون بچه ها مستقل میشن اکثر ایرانی ها از خانواده ضربه خوردن

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم
عزیزم این عالیه که با وجود تمام سختی ها بازم ادامه دادی و الان شاغل هستی و در آمد مستقل داری. تمام ا ...

ممنون از نظرتون الان که خیلی خوشحالم که مستقل شدم ولی میدونید بخدا مشکلات اینجوری مثل یه باگ هستن یه چاله هایی هستن که نباید بیافتی توشون چه روزهایی که از درد بیکاری ،بی پولی ، بی ارتباط بودن با مردم سختی نکشیدم .ولی بازهم خوب شد که راهی پیدا شد 

همیشه میگم شاید شاید اگر میرفتم دانشگاه سراسری چون جو محیط درس  خون تر بودن راحت تر پیشرفت میکر ...

درکت میکنم من خودم سن دانشگاهم گذشته تازه الان دارم میرم دل و دماغ درس خوندن هم ندارم میگم از همه عقب موندم دیگه فایده نداره

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم
این خارجی ها رو دوست دارم چون سبک زندگیشون یجوریه که خانواده زیاد نمیتونه گند بزنه به زندگیت چون بچه ...

دقیقا هرچی می کشیم از خانواده اس من بخشی از مشکلات ازخانواده بود بخشی هم نظام مزخرف آموزشی تا سال ۸۵ حتی مجاز شدن تو کنکور شاخ غول شکستن بود از سال ۸۷ دیدم چقدر هرسال راحت تر شد . هروقت یادم میافته ناراحت میشم چون دانشگاه سراسری حق مسلم من بود خیلی درس بخون بودم ولی گفتن نه تو تو نمیشه 

ممنون از نظرتون الان که خیلی خوشحالم که مستقل شدم ولی میدونید بخدا مشکلات اینجوری مثل یه باگ هستن یه ...

آره گلم همین قسمتش شیرینه که با تمام اون سختی ها خداوند یه زندگی با آرامش به آدم هدیه میکنه. درسته مشکلات برای همه آزار دهنده است و قطعا کسی دوسشون نداره اما مثل دارو های تلخ هستن فوایدی هم دارن که پشت تلخیشون پنهانه.

همیشه موفق باشید گلم✨🌹

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»