2777
2789
عنوان

کسب درآمد در منزل خودتون

253 بازدید | 7 پست

تو این اوضاع اقتصاد تنها کسب و کاری که با هزینه کم هم میتونید آموزش بدید هم از طریقش درآمد داشته باشید بافت مو هست و تنها احتیاجش شونه و واکس مو و کش هست.

دوستان اگر در خصوص دوره های آموزشی یا قیمت بافت ها سوالی دارید خصوصی پیام بدین حتما راهنماییتون میکنم.

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

دوست دارم تو خونه کار کنم اما کار بیرون هم دوست دارم😂

کارهای خونه ام درآمد چندانی نداره 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه بافت موهم باید یکی باشه مشتری باشه بعد

عزیزم اگر برای تمرین میگی که میتونید مانکن تهیه کنید با ۱۵۰ ت رو سر اون تمرین کنید،برای جذب مشتری هم براحتی با قرار دادن عکس کارهاتون مشتری پیدا میشه و ارایشگاه ها بهتون صندلی اجاره میدن و خودشون هم مشتری پیدا میکنن 

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
دوست دارم تو خونه کار کنم اما کار بیرون هم دوست دارم😂 کارهای خونه ام درآمد چندانی نداره 

هم آموزش میدی هم خدمات بافت مو ارائه میدی عزیزم چطور میگی درآمد نداره ارایشگاه هارو دیدی😂

واقعا کسی نمیخاد تو خونش کسب درآمد داشته باشه😐

هم آموزش میدی هم خدمات بافت مو ارائه میدی عزیزم چطور میگی درآمد نداره ارایشگاه هارو دیدی😂

دیدم من همش آرایشگاهم اما درامد زیادی نداره. 

ب نظر من کار آسونی هم نیست. من ک تو کار های ارایشگری ن استعداد دارم ن علاقه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
دیدم من همش آرایشگاهم اما درامد زیادی نداره.  ب نظر من کار آسونی هم نیست. من ک تو کار های ا ...

😶