2777
2789
عنوان

جدیدا کیا توی تهران IVF انجام دادن؟ کجا و با چه هزینه ای؟ راضی بودین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2537 بازدید | 25 پست
من ای یو ای کردم ۴۵۰ هزینه شد با داروها کلا یه تومن.از کسانیکه ای وی اف کردم پرسیدم گفتن بستگی به دا ...

خیلی ممنون عزیزم❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو بار آی وی اف مرکز ابن سینا انجام دادم منفی شد مام بار اول گرفت .دکترمم دکتر نبوی از تیم دکتر نصر ...

ممنون از جوابت گلم به سلامتی بغلش کنی 

مستقیم رفتی اونجا یا قبلش مطبی جایی رفتی 

خودشون همه کاراش مثل سونو رو انجاممیدن ؟

پولش رو یه جایی میگیرن یا تو همین شش ماه خورد خورد ؟

اسپرم که از شوهرت گرفتن چجوری گرفتن شوهرم یکم خجالتی میخوام بدونم چه مدلی خودشون میگیرن ؟

ممنون از جوابت گلم به سلامتی بغلش کنی  مستقیم رفتی اونجا یا قبلش مطبی جایی رفتی  خودشون ...

ممنون گلم ❤رفتمـ خود مرکز تمام کارها رو خودشون انجام میدن موقع تخمک کشی پول میگیرن موقع انتقالم پول انتقال و میگیرن شوعرتون خودش نمونه اسپرم میده

حتما فقط اگه چیزی یادت اومد بگو مثلا اگه از دکتری ناراضی بودن پیشش نرم و عوض کنم یا اونجا کسی هست که ...

نمیدونم عزیزم من تمرکزم رو دکتر و کار خودم بود پیش دکترای دیگه نرفتم .

کجا انجام دادی؟ 

بیمارستان اکبرابادی.مولوی اونجا دولتی هستش و کادرشون هم خوبن خوش اخلاقن انصافا

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
کلینیک مام خصوصی بعد 9 سال باردار شدم دخترمم دو هفته دیگه دنیا میاد با دارو و پانکچر و انتقال و آزما ...

سلام.ببخشید دکتر برا آی وی اف به من گفتن روزی ۲ تا سینال اف و hmg بزنم باید هردفعه دو تا پودر و دو تا آب مخلوط بشه؟ شما میدونید؟