2777
2789
عنوان

آرایش خانما

211 بازدید | 14 پست

بیاین بگیدچه قدرآرایش کردن واقعا میتونه ماروازخدادورکنه یااینکه چراگناهه خب هرکسی یه دلش خوش میشه مازناهم دلمون به آرایش خوش میشه مابرادل خودمون آرایش میکنیم دوسداریم حتی خونه توتنهایی چرانامحرم باید به خاطر آرایش توجه اش جلب بشه. نمیتونن سرشون توکارخودشون باشه 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه موضوع شخصي هست و ب عقیده  هرکسی. برمیگرده نمیشه براش معیار مشخص کرد

اما نظر خود من اینه کسی با ارایش تحریک نمیشه مگر اینکه ک دیگه خیلی مریض الحال باشه و سالم نباشه

SHE GOT HER HEAD ON THE CLOUDS 
نتیجه این تاپیک

چرا

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

🤣🤣🤣🤣 مگه ارایش گناهه؟ اولین بار هست که میشنوم، چقد گناهکار بودیم و خبر نداشتیم🤦🏻‍♀️🤣 به چه چی ...

میگن گناه داره خب برابیرون

لامصب تو این زندگی تقریبا همه چی جز نفس کشیدن گناهه☹️

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
این یه موضوع شخصي هست و ب عقیده  هرکسی. برمیگرده نمیشه براش معیار مشخص کرد اما نظر خود من اینه ...

شوهرم میگه توارایش میکنی همه نگات میکنن درصورتیکه حتی یه کرم نمیزنم صورتم فقط خط چشم عادی کوتاه ویه رژملایم

خوب عزیزم اگه اعتقاد قلبیت اینه انجام نده اونیم که اعتقاد قلبیش این نیست انجام میده به همین سادگی

نه عزیزم من میگم چرابقیه اینجورفک میکنن