2777
2789

وای 

منم

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بنده در حال دانلود مجدد خود می باشم 

فقط یکم نتم ضعیفه ولی قطعا بروز خواهم شد😁😅

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده در حال دانلود مجدد خود می باشم  فقط یکم نتم ضعیفه ولی قطعا بروز خواهم شد😁😅

انشاالله ما که اصلا نت قطعه وصلم نمیشه

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم
بیا بهم کمک کنیم

چجوری

یه هفتس میخوام اصلاح کنم ولی حال نداشتم 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
چجوری یه هفتس میخوام اصلاح کنم ولی حال نداشتم 

بیا باهم شروع کنیم جمعی بهتر انجام میشه مردم از بی حوصلگی به خدا دلم انرژی می خواد

باشه از شنبه بعد

همانند پیرمرد سیگاری که 70 سال سیگار میکشه از همون اول جونی به خودش قول داده بود شنبه هفته بعد ترک میکنه   

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
باشه از شنبه بعد همانند پیرمرد سیگاری که 70 سال سیگار میکشه از همون اول جونی به خودش قول داده بود ش ...

دیگه مهم نیست هر چی پیش اید خوش اید

دیگه مهم نیست هر چی پیش اید خوش اید

تو پیش ببر خودتو به جریان باد نسپار 

تو جهت بادو تغییر بده !!!!!!!!!!!!!!!!!

اریا 

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐