2777
2789
عنوان

خانما تو این وضعیت چیکار کنم خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 31 پست
نمیدونم مامان بزرگم به مامانم گفته مامانمم به من  ببخشید۱۴ سالمه باکره ام شیاف امکانش هست ؟

از پشت میزارن 

خیلی زود تسکین میده کم‌ضرر هم‌هست 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
پریودی تو قرص بخور دیگه سرماخوردگی سر یه روز سرایت نمیکنه 

اثر نمیکنه برام ولی یه قرصی هست اگه امکانش باشه از اون میخورم 

نمیدونم ولی من همون ساعت سرما میخورم یبار یه خانمی در حد سلام و علیک بامن صحبت کرد بعد عذرخواهی کرد گفت سرما خوردم بعدشم که من گلو درد شدید گرفتم و آنفولانزا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر کارمون گذاشتی اگه میشد کنسل کنید میکردید؟؟؟؟؟ به خاطر پریود خواهر عروس و سرماخوردگی برادر عروس؟ ...

ولی خب اخه مامانم نتونه بره تالار بد نمیشه ؟؟؟😑

حالا به خواهر پریودی من نه ولی به خاطر داداشم گفتم یعنی امکانش نیست 💔😢

مگہ میشہ مامانت نیاد عروسی ۔ تو و خواھرتم داداشتو بغل نکنین ۔ باید از قبل این ماھو قرص میخوردی کہ ...

خیر نمیشه 😢 

ولی بالاخره که مامانم بغلش میکنه 💔 حالا ببریم تالار مشکلی نیست ولی جیغ و دادش همه جارو برمیداره 

بله همینطوره 😢

آهان ببخشید ولی من ۷ ساله یبوست دارم هزار تا شیاف دادن ولی نذاشتم 😢  مرسی واقعاً ممنونم

شیاف که میزاری باید دستشویی نداشته باشی شیاف رو بزار به شکم بخواب ...یه ربع بخواب خودش جذب میشه .....اصلا کار سختی نیست 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
نمیدونم مامان بزرگم به مامانم گفته مامانمم به من  ببخشید۱۴ سالمه باکره ام شیاف امکانش هست ؟

بابا کجایی تو😐😐😐😐😐شیاف از اونجا نمیذان که .از مقعد  میذارن

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
قرص مسکن مفنانیک اسید یا هیوسین یا ایندومتاسین بخور من چون چمد سال قرص خوردم دیگه قرص فایده نمیکنه ...

منم بعضی وقتا مفنامیک اسید میخورم یکم خوب میشمولی بعضی وقتا که دردم خیلی زیاده اصلاً فایده نداره 

نه منظورم مسکن نبود اون قرص هایی که میخورن تا باردار نشن از اونا

بابا کجایی تو😐😐😐😐😐شیاف از اونجا نمیذان که .از مقعد  میذارن

نه من کلاً شیاف استفاده نکردم 😅🙎‍♀😑 

ببخشید جایی هم ندیدم ‌. ۷ ساله یبوست دارم اما یبارم شیاف استفاده نکردم کلاً خوشم نمیاد 😶 

ولی من شنیدم بودم از جای دیگه میزارن شاید من اشتباهی شنیدم 

ولی بنظرم خیلی سخته مسکن بهتره 😢😢💔

مسکن‌ مفنامیک خوبه ....

ضرر خاصی نداره...تا ۳ساعت درد نداری بخوریش

ممنونم ازتون واقعاً😍😍

خواهش میکنم خوش بگذره