2777
2789

سه شنبه عروسی خوهرمه فرداهم حنابندون 

بگین خب 💔 نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت 

من الان پریود شدم از پریودیام که نگم وای باید تقریباً سه روز بیمارستان بستری بشم 💔😑 قرص هم میترسم بخورم یعنی مامانم نمیزاره میگه هیچوقت باردار نمیشی . حالا از طرف دیگه داداشم امروز به شدت سرما خورده و حتماً تا فردا به منم سرایت میکنه یا خواهرم که عروسه . داداشم گریه میکنه و حالش خوب نیست یک سالشه اگه تا فردا خوب نشه مامانمم نمیتونه بیاد تالار عروسی دخترش چون داداشم نمیزاره 

حالا موندیم چیکار کنیم راهکار میدین برا سرما خوردگی داداشم و پریود من

کی  گفته قرص خوردن باعث نازایی میشه؟؟

شیاف بزار از همه  کم ضرر تره 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودی تو قرص بخور

دیگه سرماخوردگی سر یه روز سرایت نمیکنه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

خودت شیاف بذار اجیتم بره خونه نامزدش یا یکی دی ک اون مریض نشه داداشتم با استامینفون کودک اروم کنید تا جشن تموم شه

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.

من پسرم سه ساله اس

۱۵ سالگی پریود شدم

تا الان موقع پریود هر هشت ساعت یه ژلوفن میخورم

مشکلی ندارم بچه دارم شدم‌

ژلوفن بخور 

داداشتم با استامینوفن و مسکن دو روزو سرپا نگه دارین

سرایت نمیکنه بکنه هم فوری شمام نمیگیرین

چقد شرایط خواهرت شبیه اون موقع منه

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

مگہ میشہ مامانت نیاد عروسی ۔

تو و خواھرتم داداشتو بغل نکنین ۔

باید از قبل این ماھو قرص میخوردی کہ دیگہ اومدہ کاری از دستت برنمیاد ۔ مسکن بخور

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

قرص مسکن مفنانیک اسید یا هیوسین یا ایندومتاسین بخور

من چون چمد سال قرص خوردم دیگه قرص فایده نمیکنه

شیاف دیکلوفناک استفاده میکنم

قرص مسکن چه ربطی داره به بچه دار شدن؟؟؟؟

از طرفیم که نمیشه جشنو لغو کرد  چون هم یک رو سفارش دادن  هم تالار اجاره کردن  هم ب ...

سر کارمون گذاشتی

اگه میشد کنسل کنید میکردید؟؟؟؟؟

به خاطر پریود خواهر عروس و سرماخوردگی برادر عروس؟؟؟

من پسرم سه ساله اس ۱۵ سالگی پریود شدم تا الان موقع پریود هر هشت ساعت یه ژلوفن میخورم مشکلی ندارم ...

ژلوفن یه بار خورده بودم یعنی دوستم داده بود برای اینکه درد نداشته باشم معتادش شده بودم هر دفعه میگفتم برام ژلوفن بگیرین .حالا منظورم از قرص ژلوفن اینا نیست میخواستم چن روز قبل اون قرصایی که باعث میشن پریود نشی بخورم ولی مامانم نذاشت 

ممنونم ازتون

قرص مسکن مفنانیک اسید یا هیوسین یا ایندومتاسین بخور من چون چمد سال قرص خوردم دیگه قرص فایده نمیکنه ...

قرص ضدبارداری کہ تاریخ پری رو عوض کنہ منظورش بود ن مسکن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بابت پریودت مفنامیک اسید بخور دردو خونریزی را کم می کنه عوارضم نداره یک حلوا هم بهت یاد می دهم خاله ام دستورش را بهم داده برای دختر من که خیلی خوب بود دردش را کم می کنه 

یکی دو قاشق آرد گندم را تفت بده یک قاشق روغن حیوانی بزن بعد بهش زنجبیل دارچین هل تخم شوید اضافه کن 

بعد مغز گردو و پسته آسیاب شده و کنجد و بادام و پودر نارگیل بزن بعد بهش یک لیوان سه شیره اضافه کن 

بعدپهنش کن برش بزن خیلی مقویه 

دم نوش هم تخم شوید و بابونه دم کن با نبات بخور 

بابت سرماخوردگی هم مرتب آب نمک قرقره کن انشالله نمی گیری