2777
2789

🙄🙄

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمت کنه مادر بزرگم رو  یه اصطلاحی رو اشتباه می‌گفت  اول حرفی رو که میخوای بزنی بشنو ...

خدا رحمتش کنه

اصل موضوع رو ول کردین ولیا😂

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂

چی میگی تو ؟توی اون تاپیکم همش میگفتی چهارتا کاغذ چهار تا کلمه عربی

همه جای دنیا ازدواج رسمی و عقد خطبه داره وگرنه بچه ها نامشروعن

برو فیلم گات و خاندان اژدها رو ببین،همه جور کثافتکاری توش هست ولی بازم فرزند نامشروع رو پنهان میکنن و بابتش خجالت میکشن و بهش میگن حرامزاده

حالا دلت ازجای دیگه پره دلیل نمیشه خطبه عقدو زیر سوال ببری 

اگر راست میگی خودت از شوهرت جدا شو بدون عقد و هیچ حق و حقوقی باهاش به صورت سفید زندگی کن

در ضمن دیگه حالا کاریه که شده نمیخوان که اون بچه رو بکشن،امیدوارم خوب تربیت و بزرگ بشه اما دلیل نمیشه تشویق کنی به فرزنداوری و روابط زشت و نامشروع

فقط جلدید ، محتوا مضر و نامفهوم 😏
چی میگی تو ؟توی اون تاپیکم همش میگفتی چهارتا کاغذ چهار تا کلمه عربی همه جای دنیا ازدواج رسمی و عقد ...

اول اینکه چرت و پرت نباف برا من

دوم اینکه من نظر خودمو گفتم و از حرفم هم اصلا بر نمیگردم

سوم اینکه من شوهری ندارم

همون خطبه عقدی ک میگیا

همون جاری بود برامون و با اون وجود خیانت میکرد اونم رو تخت مشترکمون منم حامله بودم میفهمی اینارو؟؟

چه فایده خطبه جاری باشه و محرمیت نباشه 

زندگی شخصی هرکس ب خودش مربوطه 

خودت میگی فیلم

تکرار کن فیلم

چهارم اینکه من کسیو تشویق ب رابطه نامشروع نکردم

طرف عقل داره خودش راهشو انتخاب میکنه

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂