2777
2789
عنوان

بمیرم چی میشه؟!

452 بازدید | 39 پست

واقعا چی میشه اگه نباشم؟😐مگه برا کسیم مهمه😪مگه اونا که خودشونو کشتن یاد کسی موندن؟🙂اصلا دلم نمیخاد زنده باشم 🙂

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نمیشه کسی تره هم خورد نمیکنه 

هعی اره همش میگم اونا مگه کسی یادشون موند 

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
روزی بهش هزار بار فک میکنم 

🥲منم چند روزه باور کن هیچوقت تو بدترین مشکلام  بهش فکر نکردم 😔ولی اینبار واقعا کم اوردم 

ما شانس نداریم خودکشی ما رو نمی کشه فلجمون می‌کنه والا 

ن نگو 

خدا نکنه بمیری چی‌شده عشقممممم

خیلی خسته ام خیلی خیلی  نمیتونم ادامه بدم حتی نفس کشیدنم برام سخت شده 😔همه میان از رفیقام میان از درداشون میگن من حتی نمیتونم بگم چمه چرا چون روی برای گفتن ندارم فقط میدونم حق من نبود 😔

فکر کن الان مردیم دنیا منتظر من و تو بود که بعد ما ناراحت باشن،فکر کن الان مردی ،کم آوردی جا زدی ،این همه آدم به آخر خط میرسن ولی دوباره شروع میکنن از گناهش خبر داری؟چند تا تجربه کمای خودکشی رو بخون .این دنیا خراب بود اونجا هم خراب باشه؟مگه خدا بهت نگفت ما کوله باری روی شونه هات گذاشتیم اما پس از هر سختی آسانیست؟صبر اوج احترام به حکمت خداست .انتخاب با خودته الان بمیری کسی یادش هست؟گناه کبیره.حداقل آخرتت رو خراب نکن.

عزیزم چرا خسته باشی یکم‌بگذره‌ میخندی به این روزها 

چی باید بگذره وقتی من خودم کم اوردم وقتی دیگه هیچی تو زندگیم نمیتونه تاثیر مثبت بزاره بخدا نمیتونه چقد خودمو گول بزنم؟میگن‌ به خودت تلقین حالت خوب میشه وقتی نیست چیو تلقین کنم چقد ظاهرمو حفظ کنم نشده ازخودت بپرسی چی ازبقیه کم داشتم 

چی باید بگذره وقتی من خودم کم اوردم وقتی دیگه هیچی تو زندگیم نمیتونه تاثیر مثبت بزاره بخدا نمیتونه چ ...

وقتی‌نمیگی‌چرا خسته ای هیچ کمکی نمیتونی بگیری عزیزم

اینجا بیشتر باهم غریبه ایم

راحت خودتو خالی کن

من حرفایی که تو‌تنهایی هم‌به خودم نمیزدم‌رو‌ اینجا میگم

فکر کن الان مردیم دنیا منتظر من و تو بود که بعد ما ناراحت باشن،فکر کن الان مردی ،کم آوردی جا زدی ،ای ...

صبر به اندازه ۲۱سال؟ خیلی چیزا دلمون خواستو نشداز کجا معلوم الان اخرتیم باشه؟چقد خداروالتماس کنم برا یه چیز عادیو پیش پا افتاده عین بچه پیش دبستانی که به همه کارت صد افرین میدن وتو باید التماس کنی براش 

وقتی‌نمیگی‌چرا خسته ای هیچ کمکی نمیتونی بگیری عزیزم اینجا بیشتر باهم غریبه ایم راحت خودتو خالی کن ...

درخواست میدم