2777
2789
عنوان

بمیرم چی میشه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 39 پست
صبر به اندازه ۲۱سال؟ خیلی چیزا دلمون خواستو نشداز کجا معلوم الان اخرتیم باشه؟چقد خداروالتماس کنم برا ...

زندگی همینه، فلسفه زندگی همینه. بالا و پایین داره .در این دنیا کسی بی غم نباشد اگر باشد بنی آدم نباشد .همه همینن همه یه غصه دارن یادت باشه تاریک ترین نقطه شب یک دقیقه قبل از طلوع خورشیده. باید توی عرض زندگی زندگی کنی نه طول .یادت باشه صبر اوج احترام به حکمت خداست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی همینه، فلسفه زندگی همینه. بالا و پایین داره .در این دنیا کسی بی غم نباشد اگر باشد بنی آدم نباش ...

ابجی مشکل جسمی بود تحمل میکردم مثل همه مشکلا اما من از درون خسته ام 💔😔🥺فقط به خدا میگم چرا من 

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
ابجی مشکل جسمی بود تحمل میکردم مثل همه مشکلا اما من از درون خسته ام 💔😔🥺فقط به خدا میگم چرا من&nbs ...

اشتباه میکنی .اینهمه آدم .هیچکس از خدا دلسوز تر نیست. مگه نگفته من کوله باری از غم رکی دوشت گذاشتم ،نگفته پس از هر سختی آسانی است؟از همه چیز به ما نزدیک تره .همه حالشون بده همه مشکل دارن واقعا سخته ولی باید وایسیم .باید به خودمون افتخار کنیم که موندیم .یروزی دست خودمونو ببوسیم وایسیم ...

اشتباه میکنی .اینهمه آدم .هیچکس از خدا دلسوز تر نیست. مگه نگفته من کوله باری از غم رکی دوشت گذاشتم ، ...

ابجی برام حرفش اسونه ولی بخدا قسم امروز کلاس داشتم گفتم خدایا یکاری کن برنگردم خونه بمیرم راحت شم 😭😭من نمیتونم هیچکاری ازدستم برنمیاد برا خودم بکنم 😔

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
ابجی برام حرفش اسونه ولی بخدا قسم امروز کلاس داشتم گفتم خدایا یکاری کن برنگردم خونه بمیرم راحت شم 😭 ...

منم همینم. ۱۷ سالمه اندازه ۵۰ سال غصه دارم ولی نوید دارم . زندگی اونقدرام ارزش غصه نداره ..

بمیری چی میشه؟

منم میمیرم🥲

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
منم همینم. ۱۷ سالمه اندازه ۵۰ سال غصه دارم ولی نوید دارم . زندگی اونقدرام ارزش غصه نداره ..

🙂والادما باغصه هامون سوختیم پیر نشدیم