2777
2789

سلام دوستان من واسه ثبت نام سایپا ۵۰ میلیون دارم میتونم واریز کنم ب حساب وکالتی بعد بقیشو واریز کنم ؟

یا ن باید حتما ۹۰ میلیون باشع؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز که هیچی معلوم نیست اصلا نگفتن چقد باید بریزین

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
اره  یا قبلیام؟ کلا چطوره میشع همچین چیزی؟

ابجیم داشت ثبت میکرد نودتومنو کامل تو‌حساب داشت یااز هرکیشنیدم باید کامل باشه باز پرسوجو کن

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️

این طرح خیلی بو داره.. ایران خودرو در سال نهایتا ۵۰۰ هزار تا ظرفیت تولید ماشین داره اصلا بگو ۱ میلیون, ۱ میلیون هم سایپا.. بعد چطور ممکنه بدون قرعه کشی به همه ماشین بده؟🤔 

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
این طرح خیلی بو داره.. ایران خودرو در سال نهایتا ۵۰۰ هزار تا ظرفیت تولید ماشین داره اصلا بگو ۱ میلیو ...

میگن افتاد هفته دیگه درسته ؟ یاهمین چهارشنبه ست!

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ