2777
2789
عنوان

سقط بارداری پوچ😭

2821 بازدید | 28 پست

سلام خانما من ۹ هفته ام 

متوجه شدم پوچه و باید سقط بشه😭😭😭 

قبلا از شیاف پروژسترون استفاده کردم 

ولی الان ۴ روزه استفاده نمیکنم 

۴ روزه شروع به خوردن گرمیجات کردم و ورزش میکنم 

ولی حتی لکه بینی یا دل درد هم ندارم 

به نظرتون چیکار کنم دیگه؟؟

چند روز طول می‌کشه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  خدابزرگه ناراحت نباش ان شاالله خیره  امروز بعد از معاینه پزشک درد شدید مثل پریودی اومد سراغم یک ماه و ۱۶ روز از موعدم گذشته بی بی منفی بخاطر چیه ؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

دکترت چی گفت منم ی سقط داشتم خودش خود ب خودی سقط شدن بدون دارو و اینا

من بعد معاینه خیلی دردم گرفت زیرشکمم تا ۱۰ ساعت درد میکرد ممکن باردار باشم و ازمایش نشون نده سونو ندادم هنوز مثل درد پریودی هست ؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

به من دکتر میگه باید بیمارستان بستری بشی

به من گفت قرص بنویسم برو خونه، خودت مصرف کن.

ولی من ترجیح دادم برم بیمارستان.

همین کار رو کردم و یه شب بیمارستان بودم.

چون مشکل خونی دارم، خونریزیم زیاد شد، دکترم بردش اتاق عمل و کورتاژ کردن

باردار بودنی شکم نبض داره ؟؟؟؟

من بعد معاینه خیلی دردم گرفت زیرشکمم تا ۱۰ ساعت درد میکرد ممکن باردار باشم و ازمایش نشون نده سونو ند ...

نمیدونم 

منم یکبار قبلا دکتر بد معاینه ام کرد یه دل درد شدید گرفتم 

تا ۱ ساعت 

تو مطب دکتر از هوش رفتم به خاطر درد زیاد 

دکتر گفت باید برم بیمارستان بستری بشم 

خونریزی چیزی هم نداشتم 

بعد از یکساعت درد آروم شد 

شما هم شاید به خاطر بد معاینه شدن باشه