سلام خانوما من چهار پنج روزه سوزش واژن دارم و این سوزش هی میگیره هی ول میکنه حتی موقع ادرارم و همینطور موقع تموم شدنشم سوزش دارم و تکرر ادرارم توی این چند روز پیدا کردم بنظرتون از چیه چون من تا حالا سوزش واژن نداشتم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚 انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
از لباس..از اب...اگه بعد دسشویی با دستمال کاغذی خشک کنی ک دیگه خیلی بده...
💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚 انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
سوزش واژن از عفونت رحم و سوزش ادرار یا برای همونه یا همراه با عفونت ادراری.برو متخصص زنان معاینه کن جدی بگیرمنم بودم کرم واژینال میده خوب میشه.من پشت گوش انداختم داخل رحمم پر زخم شد و کلی مصیبت کشیدم تا خوب بشه و خرج کردم
اوه اره من با دستمال کاغذی خشک میکنم خب پس با چی خشک کنم؟
وای نه اشتبااااه محضه....حتما برو دکتر
اگه اینطوریه خب پس همین فردا پس فردا وقت دکتر میگیرم سریع میرم خیلی ممنونم بابت راهنماییت عزیزم
حتما برو من حتی وقت نزدیکی خونریزی و سوزش شدید داشتم و تنبلی میکردم البته شهرستانم و امکانات نیست وقتی رفتم دکتر گفت پره زخمه کلی هزینه شد تا خوب بشم برو متخصص زنان