2777
2789

من اولا تا دو ماهگی پیش اومده بود نباشم سه چهار بار یه وعده بهش مامانم شیشه داده بود یهو از دو ماهگی هر کاری میکنیم نمیگیره انگار یادش رفته عوق میزنه و با زبونش میده بیرون نوک شیشرو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های خنگ میگیرن،بچه هایی ک باهوشن بعد از چهله دو چیزو نمیگیرن

دختر عموی من بعد سه ماه سینه مادرشو ول کرد شیشه گرفتت

اینقدره باهوشه هم ماشالله کل رنگا و به انگلیسی و فارسی میگه تاحالا به باهوشی این دختر ندیدم جایی بخدا

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
دختر عموی من بعد سه ماه سینه مادرشو ول کرد شیشه گرفتت اینقدره باهوشه هم ماشالله کل رنگا و به انگ ...

خوب داری میگی سینه ی مادرو ول کرد شیشه گرفت،منم همینو میگم،بچه های باهوش دوتاشو همزمان نمیپذیرن بعد از ۴۰ روزگی