2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیکار کنم

97 بازدید | 4 پست

امروز دستم خورد از اکانت تلگرامم خارج شدم حالا هرکار میکنم کد برام فرستاده نمیشه تا تلگرام نصب کنم همش میگه به برنامه تلگرام قبلی شما کد رو فرستادیم.بگین چیکار کنم که کد فعالسازی برام فرستاده شه😓

من این مشکل رو داشتم تلگرام اصلی نصب کردم پیامک اومد،یه راه دیگه اینه که سیمکارتت رو روی گوشی دیگه ای بزاری،و همزمان در دو گوشی در حال نصب تلگرام باشی،با گوشی جدید پیامک که اومد ،تو گوشی خودت پیامک رو بزن نصب میشه

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید تلگرام ت اصلی باشه تا پیامک بیاد 

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
مال من الان دقیقا همینطوری شده‌تلگرامم‌دیگه‌نصب‌نمیشه‌اگه‌متوجه‌شدی‌چکار‌کن‌ی به‌منم‌بگو‌لطفا

تلگرام اصلی نصب کردم پیامکش بعد از پنج دقیقه اومد بالاخره...ولی دیگه تلگرامای غیر رسمی رو نمیشه نصب کنم