قرمه_سبزی18 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 582 عنوان ایروبیک یا بدنسازی برای ۵ کیلو کاهش وزن 1036 بازدید | 11 پست سلام وزنم ۷۰ هستش میخام بشم ۶۴ ۶۵ فقطم رون و باسنم تپلهحالا میخام تا عید با رژیم و خودکشی چند سایز کم کنم و یکم چربیام بریزمحالا بین این دوتا ورزش موندم ایروبیک یا بدنسازی؟ 1401/12/07 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 ایروبیک در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
atena3690 عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 1530 ایروبیکبه نظرم چون بدنسازی بعد یه مدت برمیگرده چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉 گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4855 ایروبیک برای لاغریه بدنسازی برای خوش فرم شدن من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
قرمه_سبزی18 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 582 ایروبیک برای لاغری ورزش هوازی خوبه بنظرت تا عید میشه کم کنم؟
آدم0زمینی عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 10377 من بدنسازی دوس دارم فرم قشنگی میده به بدن البته اگر مداوم بری و کنترل غذا هم داشته باشی اگه فقط قصد لاغری داری ایروبیک
maya1400 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1467 من خودم دوتا رشته کار میکنم...یکی ایروبیک یکی چربی سوزی...تا عید ایروبیک رو پیشنهاد میدم بهت... البته ک ماه اول ک میری هنوز حرکات رو نمیتونی هماهنگ با بقیا بزنی....از ماه دوم و سوم راه میفتی
ssamira عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 5658 ایروبیک چربیسوزی بیشتره اما دوست عزیز با ۵_۶کیلو کاهش وزن خیلی هنر کنید و بدنتان مساعد باشه یه سایز کم میکنید نه چند سایز!البته یه سایز خودش خیلیه ها!من تجربه ۱۷ کیلو لاغری داشتم ۲.۵ یا ۳ سایز کم شد با ۱۷ کیلو از ۴۶_۴۸شدم ۴۲
قرمه_سبزی18 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 582 ایروبیک چربیسوزی بیشتره اما دوست عزیز با ۵_۶کیلو کاهش وزن خیلی هنر کنید و بدنتان مساعد باشه ی ... من الان پایین تنم ۴۲بالاتنم ۴۰میخام پایین بشه ۴۰ یا ۳۸ بالام ۳۸