2777
2789

سلام 

وزنم ۷۰ هستش میخام بشم ۶۴ ۶۵ 

فقطم رون و باسنم تپله

حالا میخام تا عید با رژیم و خودکشی چند سایز کم کنم و یکم چربیام بریزم

حالا بین این دوتا ورزش موندم ایروبیک یا بدنسازی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایروبیک‌به نظرم چون بدنسازی بعد یه مدت برمیگرده

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

ایروبیک برای لاغریه بدنسازی برای خوش فرم شدن

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

من خودم دوتا رشته کار میکنم‌‌...یکی ایروبیک یکی چربی سوزی...

تا عید ایروبیک رو پیشنهاد میدم بهت... البته ک ماه اول ک میری هنوز حرکات رو نمیتونی هماهنگ با بقیا بزنی....از ماه دوم و سوم راه میفتی

ایروبیک چربی‌سوزی بیشتره اما دوست عزیز  با ۵_۶کیلو کاهش وزن خیلی هنر کنید و بدنتان مساعد باشه یه سایز کم میکنید نه چند سایز!البته یه سایز خودش خیلیه ها!من تجربه ۱۷ کیلو لاغری داشتم ۲.۵ یا ۳ سایز کم شد با ۱۷ کیلو از ۴۶_۴۸شدم ۴۲