2777
2789
عنوان

تجربه تزریق فیلر

| مشاهده متن کامل بحث + 3145 بازدید | 32 پست

کو عکس

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما جای خوب نرفتی یادکترت خوب نبوده من زده بودم عااالی شده 

اونایی که اونجا بودن ازشون تعریف میکردن و راضی بودن ولی من پشیمون شدم دوسش ندارم😞 جای سوزن رو لبم مونده خیلی بد شده😭

به نظرم الکی خودتو اذیت نکن  غصه نخور لاغر شدی  ماندنی نیست و میره

ایشالله که زودتر بره بخدا نه میتونم غذا بخورم نه خواب خوب دارم.. همش میگم کاش بشه برگشت به عقب این خریتو نکنم😭

اسم روشش چیه؟ به متخصص باید چی بگیم؟ 

من الان۱۹ سالمه ولی هر ماه میرم 

نگا حتما باید بگردی یه ادمه حرفه ایو پیدا کنی نه اینایی که ماسکه توت فرنگی و نمیدونم ماسک خیارو یا کرمایه داروخونه ای برات استفاده میکنن 

من خانومی که میرم پیشش برایه پاکسازی تو کلینیک کارمیکنه اتاقش سه در چهاره دور تا دورش کلی کرم و دمو دستگاهه پوسته اون بنسبته پوستت برات کار انجام میدم 

مثلا اینجوری نیست که بگه پاکسازی معمولی۲۰۰ تمنه تخصصی ۵۰۰ تمنه نه اول پوستتو می‌بینه ببینم چه نیازی داره طبق اون انجام میده حتی پاکسازی بدن هم انجام میده

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

دور از جون مرگ که نیست اینجوری غصه میخوری چند ماه دیگه اورش میره الانم خیلی ناراحتی برو بده برات انز ...

میگن آنزیمم ضرر داره اگه بزنی 😭😭 ایشالله اثرش زودتر بره😭

نمیدونم والا متخصص پوست بهم گفت نزن اینم عوارض خودشو داره

سلام عزیزم خوبین؟ همچنان ناراضی هستید از تزریق ژل؟

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻