2777
2789
عنوان

تجربه تزریق فیلر

3145 بازدید | 32 پست

سلام به همگی 

اومدم از تجربه خودم بگم... من خط خنده و لبمو فیلر زدم بشدت پشیمونم.. تا قبلش گونه هام برجسته بود بعد از اینک فیلر زدم گونه هام محو شد... واسه لبمم ک نگم براتون جای سوزن روش مونده افسرگی گرفتم.. لبم هیچ مشکلی نداشت نمیدونم چرا این خریت رو کردم... بچه ها لطفا گول عکسایی ک میذارنو نخورین.. شما از بعدش خبر ندارین ک چه مشکلاتی واسه اون شخص بوجود اومده... لطفا به صورتتون دست نزنین.. چیزی که خدا داده رو شکر کنین.. کاش یکی به من اینارو میگفت پام میشکست نمیرفتم... حیف که نمیشه به عقب برگشت😭😭😭

زندگیم نابود و سیاه شده افسرده شدم لاغر شدم.. کار هر روزم شده گریه😭😭😭

صورتم قشنگ بود الان بد شده 😭😭😭 

پربازدیدش کنین همه ببینن اگر کسی میخواد اینکارو بکنه پشیمون بشه 😭😭

تورو خدا دعام کنین برام حمد و صلوات بفرستین😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه کلینیک. همه تعریفشونو میکردن.. کسایی ک اونجا بودن میگفتن ما راضی هستیم ولی این بلا سر من اومد ...

عزیزم ناراحت نباش بعد چندماه از بین میره و مثل اولت میشی

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

خدا از دهنت بشنوه 😭😭 چند هفتس زندگیم سیاه شده😭

نه عزیزم ناراحت نباش خوب میشه شاید الانم صورتت خوبه ولی خودت حساسی یا بهش عادت نکردی آخه اولاش که تزریق میکنی ورم میکنه یا رد سوزن هست ولی به مرور برطرف میشه و خوشگل میشی

نه عزیزم ناراحت نباش خوب میشه شاید الانم صورتت خوبه ولی خودت حساسی یا بهش عادت نکردی آخه اولاش که تز ...

مرسی که بهم امید دادی عزیزم 😞❤️ آره جای سوزن مونده رو لبم زشت شده 😞 خیالم راحت باشه میره یعنی؟ 😔

مرسی که بهم امید دادی عزیزم 😞❤️ آره جای سوزن مونده رو لبم زشت شده 😞 خیالم راحت باشه میره یعنی؟ 😔

آره عزیزم نگران نباش یکم بگذره بهتر میشی چندوقته انجام دادی؟