2777
2789

من ده یازده سال ازدواج کردم و بچه ندارم .... خانواده همسرم هم پرجمعیت ما حداقل به بیست نفر عیدی میدیم که خواهر زاده ها و برادرزاده های همسرم هستن ... خب بقیه جیب به جیب و خیلی مهم نیست ... ولی ما فقط عیدی میدیم ... پارسال خانواده همسرم صد تومنی بهم عیدی میدادن ما هم صدی دادیم... برام سوال ما که بچه نداریم چکار کنیم درسته عیدی و بچه حال می‌کنه ولی خب وضع اقتصادی هم سخت کرده همه چی رو... 

من شاید بچه نداشته باشم هیچ وقت آیا همیشه باید عیدی بدم. من عموم بچه نداره و همیشه هم به مجردا عیدی میده ما هم عیدا میریم خونشون مامانم ی لباسی روسری چیزی برای زن عموم میخوره 

کلا برام سوال شد 😄

داری بده چرا گرو کشی میکنی گدا بازی درنیار رسم قشنگیه

خودکار اگه میخری 15 هزار تومن غلطگیرو میخری 30 هزار تومن ، وقتی واسه پاک کردن غلط املایی رو کاغذ باید دوبرابر پول بدی اینو یادت نره بعضی اشتباها جبرانش بیشتر از اینا هزینه بردار هست .     ببین جوجه آنتن ، بجا گزارش زدن با خودم دربیفت ببین چجوری نابودت میکنم .                     وجودشو نداری باهام درنیفت بدجور میسوزی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داری بده چرا گرو کشی میکنی گدا بازی درنیار رسم قشنگیه

عزیزم گرو‌کشی نکردم 

توضیح دادم ... ما هرساله بی منت دادیم ولی گفتم برای همه جیب به جیب جبران میشه و امسال وضع خرابه ... پارسالم چون قسط زیاد داشتیم سخت دادیم 

قطعا دستم باز باشه میدم 🤗

عزیزم گرو‌کشی نکردم  توضیح دادم ... ما هرساله بی منت دادیم ولی گفتم برای همه جیب به جیب جبران ...

🌹🍃

خودکار اگه میخری 15 هزار تومن غلطگیرو میخری 30 هزار تومن ، وقتی واسه پاک کردن غلط املایی رو کاغذ باید دوبرابر پول بدی اینو یادت نره بعضی اشتباها جبرانش بیشتر از اینا هزینه بردار هست .     ببین جوجه آنتن ، بجا گزارش زدن با خودم دربیفت ببین چجوری نابودت میکنم .                     وجودشو نداری باهام درنیفت بدجور میسوزی.
یعنی بقیه میدن شما نمیدین؟؟؟

من عروس کوچیکه خونم. جو گرفتع بود به بچه های جاریم و خواهرشوهرام نفری پنجاه نیدادم. ۷ سال پیش . خودشونم پشماشون فر خورده بود. بعد اونا ک شوهراشونم بانکی و پولدارن کارت هدیه پنج تومنی دادن ب من. منم گوشی اومد دستم دیگع ازین اسکول بازیا در نیارم

من عروس کوچیکه خونم. جو گرفتع بود به بچه های جاریم و خواهرشوهرام نفری پنجاه نیدادم. ۷ سال پیش . خودش ...

منم کوچیک هستم... خودم همیشه کم نمی‌زارم دوست دارم هدیه و عیدی خوب بدم ... ولی خب چون ی جریان ی طرفس آدم براش ناخوشایند... حالا عیدی بچه ها به کنار ولی خب هیچ وقت هییییچ هدیه ای نبوده از طرف هیچ کدوم 

من عروس کوچیکه خونم. جو گرفتع بود به بچه های جاریم و خواهرشوهرام نفری پنجاه نیدادم. ۷ سال پیش . خودش ...

میرم چنتا کتاب داستان کوچیک برای کوچولوها میخرم که همسرم دیگه چیزی نگه بزرگا هم فاکتور میگیرم 😄😄😄

منم کوچیک هستم... خودم همیشه کم نمی‌زارم دوست دارم هدیه و عیدی خوب بدم ... ولی خب چون ی جریان ی طرفس ...

منم بهم برخورد نه بخاطر مبلغ بخاطر اینکه احساس کردم کارم مسخره است. واسه چی باید هزینه کنم واسه کسایی ک قدر نمیدونن

منم بهم برخورد نه بخاطر مبلغ بخاطر اینکه احساس کردم کارم مسخره است. واسه چی باید هزینه کنم واسه کسای ...

دقیقا منم حسم همینه 

حالا درسته عیدی برای بچه هاس ولی حس حماقت بهم میده با این کارشون