چن وقتیه توی اینستا یه خانوم خیلی تعریف دورهاش رو میکرد میگفت ۲ میلیونه من تخفیف زدم ۴۹۰ نمیدونم خیلی خوبه برای زندگیتون اینا نمیدونم اگ طلسم و دعا داشته باشید با تکنیک من میتونید برطرف کنید همه چیزتون عالی بشه هستید بقیشو بگم؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
♡خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆ تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔ بر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
یه دوره دیگ هم بود ستارگان چرت پرت اون ۹۰ تومن بود اونو اول خریدم نمیدونم خونه ات رو باید متر کنی بعد جهت یابی کنی بعد برای هرجهت یه لیست نوشته که باید فلان تابلو فلان مجسمه فلان کوفت زهرمار بخری ۱۰ میلیون باید بدی بخری بزاری اون جاها مضخرف ترین بعدش
انقد تعریف کرد دوره متافیزیک رو بخرید تمام سنگینی هاتو برطرف میشه مشکلاتتون حل میشه چاکراتون باز میشه هر کی دعا طلسم داره باطل میشه خیلی خوبه انقد گفتو گفت من خر شدم