2777
2789

چن وقتیه  توی اینستا  یه خانوم خیلی تعریف دورهاش رو میکرد میگفت  ۲ میلیونه  من  تخفیف زدم  ۴۹۰    نمیدونم  خیلی خوبه برای زندگیتون  اینا نمیدونم  اگ طلسم و دعا داشته باشید با تکنیک من میتونید برطرف کنید  همه چیزتون عالی بشه  هستید بقیشو بگم؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف پولتون ک اینجوری اتیشش میزنید😂😂

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

خب همونکه خودش به طلسم و دعا معتقد بوده 

که تازه میخواد باطلشم کنه!!!

معلومه چه پرت و پلاییه

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.

یه دوره دیگ هم  بود  ستارگان   چرت پرت   اون ۹۰ تومن بود   اونو اول خریدم  نمیدونم  خونه ات رو باید  متر کنی    بعد جهت یابی کنی   بعد   برای هرجهت  یه لیست  نوشته  که باید فلان  تابلو  فلان مجسمه  فلان کوفت زهرمار بخری   ۱۰ میلیون باید  بدی  بخری بزاری اون جاها   مضخرف ترین  بعدش 

این ی حقه اس 

الکی میگن  آنقدر قیمتشه ک مشتری ترغیب بشه در حالی ک ی کانال دارم تو تلگرام تمام این دوره هارو رایگان میزاره 

بعضی هاشون اصلا ارزش گوش دادن و دانلود کردن هم ندارن والا حیف نت

•[ محکوم به خوشبختی ]•

انقد  تعریف کرد  دوره متافیزیک رو   بخرید    تمام  سنگینی هاتو برطرف میشه مشکلاتتون  حل  میشه   چاکراتون   باز میشه  هر کی دعا طلسم   داره باطل میشه  خیلی خوبه  انقد گفتو گفت  من خر شدم   

گفتم چیه همش پول  دعا نویس بدیم    خودم  سنگینی هامو برطرف میکنم

امروز  عن  خانوم   گفت  میزارم  ۳۹۰  تخفیف ویژه 

منم  پول نداشتم  😭 التماس داداشمو  کردم   

که پول قرض بده بهم  لازم دارم   

رفتم  خریدم  ساعت ۱  امروز   

لینک  کانال فرستاد  

خیلی کنجکاو بودم  که خب رفته  طلسم  چیه  جریانش