2777
2789

سلام کدبانوهای زیبا رو،😍 

این لیست رو خودم جمع آوری کردم. تو یه ماه نه ناهار تکراری دارم نه شام.. فقط صبحانه ها تکراریه که تو ظرف چاشت بچه ها میزارم برای مدارسشون 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

اینم بگم که من همیشه برای ناهار سبزی و سالاد و برای شام گوجه خیارشور دارم... از این باب گفتم که ویتامین های مورد نیاز سبزیجات رو هم دریافت می‌کنیم.. 🥰🥰🥰

و اینم یادم رفت بگم که تقریبا هر دو ماه یبار قلم گاو و پای مرغ میخرم و میپزم و عصاره اش رو تو قالب های یخ میکنم و در تمامی سوپ و خورشت ها میریزم... همینطور جوانه گندم و عدس، سنجد پودر شده...

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزه، دیده نمیشه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
ا... خب بزار الان تکه تکه عکس بگیرم بفرستم

هر وقت گذاشتی صدام کن ببینم، ممنون

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

کشک زرد چیه؟