2777
2789
عنوان

فرهنگ سازی

123 بازدید | 15 پست

سلام عزیزانم،امیدوارم حالتون خوب باشه🌻

مدتی هست که متوجه شدم در جامعه به شدت همدیگه رو مورد قضاوت و مقایسه قرار میدیم،سرزنش میکنیم و غیره.

اما برای بهتر شدنِ اوضاع بالاخره باید از یک جایی شروع کنیم. چرا به جای سرکوب کردن،یکدیگر رو درک نکنیم؟

چرا شرایطِ آدمها و اتفاقات رو به خودشون نسپاریم و سرزنش نکنیم؟

چرا اجازه ندیم یک انسان برای خودش زندگی کنه؟

چرا انتظار داریم که همه باید شبیه به هم و یک دست باشیم؟

بعضی ها عقیده دارن افرادی هستند که ناباب و بی فکر هستن برای جامعه مفید نیستن اما چه کسی این حق رو داده که پیش داوری کنیم؟ ما چقدر از درستی ها و اشتباهات آگاهی داریم؟

عده ای دیگر هم هستن که باور دارن وجودِ چنین افرادی جامعه رو خراب میکنه مثلا آمارِ طلاق، آمار فرزند، رتبه ی قبولی و غیره.

اما از کجا معلوم من اون آدم نباشم؟ این منم که چنین باور اشتباهی رو دارم و به جای مهربانی،خوبی و فهمیدنِ افراد بهشون آسیب میزنم و توهین میکنم؟ اصلا خودِ من برای جامعه چیکار کردم؟

توجه داشته باشید جامعه رو برای این به وجود آوردیم که راحت در کنارِ یکدیگر زندگی کنیم،بهم کمک کنیم،همفکری داشته باشیم و غیره. جامعه متشکل از همین مردم هست چه رفتارشون به دلمون بشینه و یا نه،چه عقیده شون با ما یکی باشه یانه، ما همدیگر رو پذیرفتیم و گروهی زندگی کردن رو تشکیل دادیم پس حالا برای چی عده ای رو طرد کنیم و به خاطر متفاوت بودنِ راهش،سلیقه اش و غیره محکوم کنیم؟

انسانیت رو به خاطر بیاریم و همدیگه رو همونطور که هستیم بپذیریم. من اگر بد باشم یا خوب، همینم که هستم. تو هم میتونی خودت باشی و سعی نکنی شبیه یه دیگری باشی و یا دیگری رو تبدیل به خودت کنی.

اندکی روحیه بدیم،به خاطرِ وجودِ همدیگه تشکر کنیم و سپاسگزار باشیم.🙂😄💖💐

🍃خودت باش،راحت باش🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد به حرفِ آدمها گوش کنم و ببینم چرا به چنین موجوداتِ وحشتناکی تبدیل شدیم🙂

متاسفانه مردم به این درک نرسیدن باجمعیت میلیونی هرکسی عقیده ای وسبکی داره وبایدپذیرابود و کسی حق داوری وقضاوت درموردشخصیتشونداره

سفر چرا ؟ بمان و پس بگیر / ز جورشان نفس بگیر 🤍
با ۵۰ درصد موافقم  با ۵۰ درصد موافق نیستم

آدمهارو باید به خودشون بسپاریم،ما برای همکاری و راحتتر بودن کنارِ همدیگه ایم نه برای مجبور کردنِ همدیگه به یک دست شدن. انسانها، ربات و یا سنگ نیستند...

🍃خودت باش،راحت باش🌻
متاسفانه مردم به این درک نرسیدن باجمعیت میلیونی هرکسی عقیده ای وسبکی داره وبایدپذیرابود و کسی حق داو ...

برای همین هم هست که باید در موردش صحبت بشه تا یاد بگیریم.💖🍃

🍃خودت باش،راحت باش🌻
بله نظر گذاشته بودید.

میدونم😑 منظورم برداشت بی سر و ته شماست مگه من گفتم با کدوم بخش حرف شما موافق نیستم که استدلال برا خودتون ردیف میکنید 

خودت که داری کل حرفاتو با این صحبتا زیر سوال میبری😑🤦‍♀️😒👎👎👎👎👎

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

میدونم😑 منظورم برداشت بی سر و ته شماست مگه من گفتم با کدوم بخش حرف شما موافق نیستم که استدلال برا خ ...

عزیزم؟ من بهتون توهین کردم؟ داشتم باهاتون حرف میزدم اصلا در رابطه با نظر شما نبود،صحبتم رو ادامه داده بودم.

خیلی بد حرف زدین،بگذریم... ادامه ندیم!

🍃خودت باش،راحت باش🌻