2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه ......

806 بازدید | 79 پست

سلام دوستان چندروز دیگ  قراره بریم خرید جهیزیه حالا بنظرتون سرویس چوب و مبل و فرش   سرویس اشپزخونه و پلاستیک و چ رنگی ست کنم ؟؟؟؟وسایل برقی اشپزخونم سفیدنقره ای بزرگا هم سفیدگرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مبلم طوسی پررنگ و نقره ای فرشم نقره ای طلایی 

سرویس چوب نقره ای طلایی 

پرده هم زیریش سفید گل برجسته ، رویی ها نقره ای طلایی

آشپزخونم وسایل برقی همش سیلور 

پا سماوری و تزئینیا وپلاستیکیا صورتی 

یعنی آشپرخونم طوسی صورتیه 

من این رنگارو دوست داشتم قشنگم هستن 

ولی بازم ببین سلیقه خودت چیه

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔

من کلا وسایلم سفید صورتی بود خیلی دلباز هست هنوز من ۳ سال عاشقونم🥰🥰

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

من جهاز نیاوردم اومدم خونه دارم خردخرد میخرم برقیام سیلور کوچیکا مشکی سیلور فرشم نسکافه ای و طوسی وایناست میزز تلویزونم چوب یکم تیره الانم مبلم یه سبز تقریبا یشمی گرفتم با نسکافه ای هنوز نیومده که ببینم با وسایلم قشنگ میشه یانه وسایل پلاستیکم طوسی

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

مبل رنگ خنثی بگیرید فقط طوسی و فیلی نگیرید از مد افتاده، رنگ چوب فندقی روشن، یا همون رنگ خود چوب، یا اینکه رنک فندقی رو پتینه کار کنن

فرشتونم رنگ طلایی توش داشته باشه،، 

چینی زرین طرحهای خوشگلی داره برای سرویس غذاخوری

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
من مبلم طوسی پررنگ و نقره ای فرشم نقره ای طلایی  سرویس چوب نقره ای طلایی  پرده هم زیریش ...

قشنگه ولی من نمیدونم چرا باصورتی مخالفم🙂😂مبل هم بیشتر فامیلامون طوسی نقره ای دارن بنظرت خاکستری کرم چطوره 

امیدوارم خدا روحیه و صبر. و صدالبت جیب پر پول بهت بده 

بامامانم رفتیم واس خونه وسایل چوبی خرده بگیریم مخمون سوت کشید انقد گرون شدن 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)