2777
2789

رفتم آزمایش دادم TSH ام بالای 100 شده دکتر گفت کم کاری شدید تیروئید داری باید دوباره آزمایش بدم و ام آر آی خیلی نگرانم یعنی ممکنه سرطان باشه؟

با خدا باش و پادشاهی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرطان چیه دختر مشکل تیرویید داری که با دارو حل میشه

آخه تو خانواده سابقه داریم عمه ام داشت

دکتر و اون مسول آزمایشگاه خیلی ترسوندنم دکتر گفت سریع برو آزمایش بده دوباره

با خدا باش و پادشاهی کن
معاینه گردن نکرد؟ نگران نباش کم کاری زود به دارو جواب میده . بعد ازمایش تیروید دستگاه دقیق میخواد مم ...

نه گردنم سالمه ولی اینکه گفت ام آر آی بده ترسیدم

با خدا باش و پادشاهی کن
آخه تو خانواده سابقه داریم عمه ام داشت دکتر و اون مسول آزمایشگاه خیلی ترسوندنم دکتر گفت سریع برو آز ...

نترس 

ان شاالله چیزی نیست

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
آخه تو خانواده سابقه داریم عمه ام داشت دکتر و اون مسول آزمایشگاه خیلی ترسوندنم دکتر گفت سریع برو آز ...

بابا این آزمایشگاه خیلی میترسونه 

منم تیروییدم لب مرز پرکاری بود یه سلیطه بازیایی دراوردن آزمایشگاهیا 😅 من داشتم سکته میکردم بعدشم دکترم گفت چیزی نیست حتی نمیخواد دارو بخوری منم اصلا دارو نخوردم خودش خوب شد 

شما دکتر برو ببین چی میگه تیرویید عزیزم زود خوب میشه با دارو اینا اصلا جای نگرانی نیست

آخه نرمالش تا 5 برا من بالای 100

مطمعن باش با دارو خوب میشی. منم پرکاری داشتم دکتره هر دفعه میگفت سالمی قلبت درددنمیکنه چشات از حدقه بیرون نزده. همه کم کار هستن  چرا تو پرکاری. منم گفتم لابد علاقه به پرکاری دارم. بعد میکفت پرکاری به درمان خیلی سخت جواب میده و این حرفا. ایقدر دارو داد که الان شده کم کاری و دنبال درمان کم کاری. این دکترا زیاد حرف میزنن