2777
2789
عنوان

انحرافی چشم کودک

221 بازدید | 10 پست

با سلام

خانمها دکتر باتجربه و خوب برای عمل انحراف چشم در کودکان رو می شناسید؟ ترجیحا در تهران تبریز یا ارومیه. و اینکه آیا کودکانی که یک چشمشون انحرافی داره آیا همون چشم ضعیف هم میشه؟

اسی بچتون انحراف داره؟میشه بگی ازکجا متوجه شدی؟

اخه دخترمنم وقتی خستس یا خیلی تلوزیون و گوشی میبینه چشم راستش گوشه ی چشمش و احساس میکنم انحراف داره

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردمش چشم پزشکی گف همین چشمشم ضعیفه😫

نه بچه من نیست پسر خواهر شوهرم هست، الان زنگ زده بود میگفت اعصابم خورده تو تو نت سرچ کن اگر دکتر خوبی بود به من بگو ببرمش، میگه بچه ام اصلا اجازه ی معاینه هم نمیده، ۴ سالشه، مال اون کاملا معلوم هست ادم که باهاش حرف میزنه یه چشمش منحرف میشه، نه در مواقع خاصی

نه بچه من نیست پسر خواهر شوهرم هست، الان زنگ زده بود میگفت اعصابم خورده تو تو نت سرچ کن اگر دک ...

خیلی سخته من انقد غصه میخورم هیچ کارم نمیذاره بکنن که بفهمیم شماره چشمش چنده لااقل

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺