2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باهوشی و خیلی حوصله درس خوندن نداری نرو 

ولی اگه خیلی با پشتکاری و درس خیلی میخونی برو و خب با خودت روراست باش که میتونی 6 سال یه بند بخونی یا نه کسی که درس براش مثل زنگ تفریحش لذت بخشه راحته براش 

چه رشته ای هستین؟ واقعا؟ من هشتمم

تجربی

البته من تهران نیستم 

اما قانون برای مدارس سمپاد در دوره دوم این هست که معدل سالانه بابد بالای ۱۵ و میانیگین سالانه دروس باید بالای ۱۲ باشد در این صورت شما میتونید در این مدارس ادامه تحصیل بدید که همه ۲۰ هستن و اصلا نیاز به این قانون نیست 

البته شما میخواهید به دوره دوم سمپاد وارد بشید که این فوق العاده دشوار و سخته و از آنجایی که پذیرش در دوره دوم انگشت شماره کارتون بسیار دشواره 

تجربی البته من تهران نیستم  اما قانون برای مدارس سمپاد در دوره دوم این هست که معدل سالانه باب ...

راستش من الانم سمپاد دوره اولم🥲

فقط میخواستم بدونم تاثیری روی آیندم داره؟

خدایا کمک :)
تجربی البته من تهران نیستم  اما قانون برای مدارس سمپاد در دوره دوم این هست که معدل سالانه باب ...

سلام وقت بخیر. من ازتون یسری راهنمایی میخاستم در مورد سمپاد. ممنون میشم  اگر ممکنه درخواست دوستیم را قبول کنی