2777
2789
عنوان

بیاین

76 بازدید | 5 پست

شمام به فیلمای دهه هفتادی و قدیمی و اهنگاش علاقه دارین من خودم دهه هشتادیم ولی فیلمای سال۷۸-۸۶ اینارو خیلی دوس دارم اون دوران اوج رضا عطارانو بقیه

شمام قبول دارین الان فیلما خیلی نچسبو تکراریو غربه زده ان با من همچین حسی دارم؟

یه فیلم تو اون مایه های دهه هفتادی  معرفی کنین لطفا🙂

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

اره من هرشب  وقتی پسرم میخوابه متهم گریخت و خانه به دوش و سه درچهار و زیر اسمان شهر و اسمان همیشه ابری نیست و ………میبینم

انقدر کیف میده ادم سیر نمیشه از دیدنشون

مخصوصا منی که تو غربتم 

عزیزِدل لایک  نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فیلمای دههه ۴۰ اینام میبینم  صمد به مدرسه میرود  صمد ارتیست میشود و خلاصه خداییی خیلی ...

دقیقا مثلا فیلمای توفیق اجباری رضا گلزارو اینارو خیلی من دوس دارم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
اره من هرشب  وقتی پسرم میخوابه متهم گریخت و خانه به دوش و سه درچهار و زیر اسمان شهر و اسما ...

خارج از ایرانی؟