2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرشک رو که تفت میدی کمی گلاب بریز توش ،خیلی خوب میشه البته قبل از اینکه روغن بریزی 

مرغ هم کاملا سرخ میکنند ،

پیاز هم تفت میدن به اندازه ای که سبک شه کمی زردچوبه وزعفرون ،بهش اضافه می‌کنند ورب میریزن وابلیمو ،بعد تکه های مرغ رو در این موادمی غلطونن وداخل قابلمه میزارن واب کم وشعله کم میزارن بپزه ،البته کمی فلفل دلمه هم توش خورد می کنند 

من که به این نتیجه رسیدم هر چه زعفرون بیشتر بریزی خوشمزه تره من بعضی وقتا که زعفرون نباشه هر چقدر خوب درست کنم مزه نداره ولی وقتی با زعفرون و روغن مرغ رو سرخ کنی آخر سر هم روش زعفرون بریزی عالی میشه من که اینجوری درست میکنن بو و مزه غذای عروسی میده 

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 
منم همینکار میکنم حتی برا تعداد زیاد اصلا یه ذره بوی اونارو نداره😂

مال من میشه

اول مرغ رو خوب سرخ میکنم، بعد تو همون روغن پیاز سرخ میکنم، بعد رب گوجه میزنم سرخ میکنم، بعد زردچوبه و فلفل و ادویه میزنم، یه کوچولو آب میریزم، چندتا تکه فلفل دلمه ميندازم توش، بعد میریزم روی مرغا، بعد روش زعفرون میریزم، میزارم خوب بپزه، عین مجلسی‌ها میشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز