2777
2789
عنوان

دوستانی که بینی عمل کردن میشه بیان

1634 بازدید | 35 پست

بینیم ۴روزه عمل کردم احساس میکنم خیلی سربالا و کوتاه شده امکانش هست بیاد پایین؟؟ چقدر میاد؟؟ 

کسی بوده مشکل منو داشته باشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خواهرم اینجوری شده بود اومد پایین دوماهه عمل کرده دکتر گفت بازم میاد

من از نیمرخ که نگاه میکنم انگار حتی لبم کشیده شده سمت بالا برای خواهرت در چه حد سربالا بود؟؟ 

مرسی تهران پیش دکتر بابک محی 

میشه لطفا هزینه روهم بهم بگی ممنون 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
منم ۵روزه عمل کردم   حس میکنم بینیم از قبلش گنده تر شده   حالم بدههههه:(

اون که ورمه درست میشه نگران نباش تو دعا کن این سربالا بودن بینیم خوب بشه دارم سکته میکنم 

اون که ورمه درست میشه نگران نباش تو دعا کن این سربالا بودن بینیم خوب بشه دارم سکته میکنم 

انشالله که درست میشه     برا منم همینجوریه با اینکه گفته بودم طبیعی عملش کنه       تنفست مشکل نداره؟!  

انشالله که درست میشه     برا منم همینجوریه با اینکه گفته بودم طبیعی عملش کنه  &n ...

اصلا نمیتونم نفس بکشم هرچیم شستشو میدم فایده نداره تو راحت نفس میکشی؟؟