2777
2789

سلام بچه ها یه سوال داشتم لطفا اگه کسی قصد مسخره داره وارد تاپیک نشه ..

من تقریبا ۳ ساله ازدواج کردم و  تو این سه سال تقریبا هرشب یا یه شب در میون یا نهایتا دوشب در میون منو همسرم  را.ب.طه داشتیم. چون میل ج.ن.سی خودم و همسرم بالاست.ولی تقریبا حدود یک ماهی میشه که همسرم خیلی سرد شده و به هفته ای یه بار رسیده که اونم به خاطر پیشنهاد منه و اگه من نگم همسرم دلش نمیخواد. اصلا سابقه نداشته و من خیلی نگرانم هزار تا فکر میاد تو سرم دارم دیوونه میشم به نظرتون عادیه یا من دیوونم ؟

من از دیوانگان دیدم...🪐هزاران عاااقل مرده ...🖤🌱کاربری قبلیم ترکیدد عضو قدیمی نی نی سایتم

به یکباره اتفاق افتاده عادی نیست. ممکنه هورموناشی چیزی بهم ریخته باشه. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ممکنه وضعیت روحی تاثیر بزاره ؟ چند وقته به خاطر شغلش خیلی تو فکره باهاش که حرف میزنم به زور از فکر در میاد 

من از دیوانگان دیدم...🪐هزاران عاااقل مرده ...🖤🌱کاربری قبلیم ترکیدد عضو قدیمی نی نی سایتم

خب چرا به خودش نمیگی .نمیدونم چرا زن و شوهرا مشکلاتشونو باهم مطرح نمیکنن چرا خجالت میکشیم تو زندگی و مشکلاتمونو درخواست هامونو بهم نمیگیم؟

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
بچه ها ممکنه وضعیت روحی تاثیر بزاره ؟ چند وقته به خاطر شغلش خیلی تو فکره باهاش که حرف میزنم به زور ا ...

آره گلم وقتی فکر مشغول باشه اون حس نیازه کمتر میشه

فضای عالی و رمانتیک تو خونه داشته باش

یکم آرامش فکر بهش بده

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

به نظرم عادیه بعد از سه سال از زندگی که به پیشنهاد خودت رابطه ات را کم کردی و مردها اصلا دوست ندارند به زور رابطه داشته باشند چون نمیخواهند زنشون حس کند فقط بخاطر رابطه جنسی خست که دو ستش دارند و پیش همسرشون هستند

بچه ها ممکنه وضعیت روحی تاثیر بزاره ؟ چند وقته به خاطر شغلش خیلی تو فکره باهاش که حرف میزنم به زور ا ...

اره صد در صد .ماهم ی مشکل اقتصادی داشتیم دائم همسرم تو فکرش بود اصلا رابطه نداشتیم هم من دلم نمیخواست هم اون

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
آره گلم وقتی فکر مشغول باشه اون حس نیازه کمتر میشه فضای عالی و رمانتیک تو خونه داشته باش یکم آرامش ...

ممنون گلم اخیش یکم خیالم راحت شد 

آره عزیزم، خیلی تاثیر داره، مرد اگر ذهنش آشفته باشه میلش به شدت کاهش پیدا میکنه

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
عسل و سیاه دانه دادم فایده ای نداشت 

انبه یه چیز دیگست  من خودم مجردم واسه دوران کنکورم مامانم ب زور بهم میداد واسه گرمیش ولی میل جنسیم خیلیییییی زیاد میشد نمیتونستم تحمل کنم گفتم نده دیگ 

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم