2777
2789
عنوان

با سیاستها لطفا راهنمایی کنید

105 بازدید | 5 پست

من خیلی ادم بی شیله پیله ای هستم و دوست ندارم کسی ازم ناراحت بشه ولی احساس میکنم هم دارن ازم سو استفاده میکنن .میبینم ادمهایی که  متظاهر و از خود راضی هستند دیگران هم بیشتر هواشونو دارن .خیلی از اطرافیانم برام تعیین تکلیف میکنن و دخالت در زندگیم میکنن .همیشه کوتاه میام که کسی ازم ناراحت نشه ولی میبینم که طبکارم میشن .چطور میتونم یهحد و حدودی رو برای اطرافیانم مشخص کنم که بیشتر روم حساب کنن؟

به قول روانشناس ها باید درمقابل دیگرانی که دخالت و سواستفاده می کنن رفتار جراتمندانه داشته باشی خلاصه اش یعنی برای خودت احترام قائل باشی و شجاعانه اما محترمانه از حقت دفاع کنی

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا فکر کنم زیادی واسه دورو بریات تا الان مایع گذاشتی در هر حال اونا مزه دهنتو فهمیدن

ولی بازم جلو ضرر رو از هرکجا بگیری بازم منفعته

خب خودتو نم نم تغیر بده یهو به خودشون میان میبینن عوض شدی  

حالا چجوری به نظر من یبار تو حرفات یه بار تو کارات یا رفتارات نمنم جوابشون رو بده یا یه تغیری ایحاد کن بعد براشون عادی میشی

فقط باید اعتماد به نفس داشته باشی و به نظراتشون اهمیت ندی 

مثلا اگ حتی کار اشتباهی انجام دادی پیششون بگو من خیلی از کارم راضیم اینجوری دیگ میدونن تو ادمی هستی ک خودتو قبول داری 

و ادمی ک خودشو قبول داره دیگرانو قبول نمیکنه

ممنون از همگی ولی میشه یکم بیشتر توضیح بدین من یکم دیر میگیرم مطلب رو . مثلا یه نفر ازم پول قرض کرد بعد اومد گفت دارم پولتو جور میکنم تا چند روز دیگه بهت میدم .منم یک کلمه گفتم حالا عجله ای نیست .در اومد گفت میشه فلان مقدار دیگه بهم قرض بدی حقیقتا خیلی بدم اومد اخساس کردم داره ازم سواستفاده میکنه یا مثلا بعضی از فامیل مستقیما بهم میگن باید به فلان دلیل بیای دیدنمون در صورتی که در همون موقعیت اگر من قرار بگیرم حتی یه تلفن هم بهم نمیکنن چه جوری ارزش خودمو بالاتر ببرم؟