2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک کنین

461 بازدید | 13 پست

یکماه هست کامپوزیت کردم رنگشون خیلی بده دندونام عفونت میکنه برای گذاشتنش یکم تراش دادن میخوام ریموو کنم دندون خودم باشه تو رو خدا کسی تجربه داره

به تمام اعضای نی نی سایت که مثل من بودن پیام دادم کسی جواب نداده دارم دق میکنم زندگیم مختل شده 

عزیزم چرا ایقدر غصه  کامپوزیت راحت ریمو میشه  لمینت راحتی نداره جای خوبی نرفتی احتمالا ...

میگن دندون مینای میره و زرد میشه درسته؟

دیگه هم ترمیم نمیشه

درسته دکتر اصلا خوب نبود بعید میدونم اصلا دکتر بوده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=276587090]نه مشكلي نداره  مينا چرا بره !!! باز مشورت كن با دیروز دو تا از بهترین دندونپزشکی ها رو رفتم حاضر نشدن ریموو کنن گفتم ریموو میکنیم بعد لمینت منم دیگه واقعا بودجم نمیرسه

ممنونم

دقیقا همینطوره

خانمی که دندونامو کامپوزیت کرد جوری که نخ دندون نمی‌رفت لای دندونام رفتم مطبش رفته بود و کر نکنم اصلا دکتر بوده باشه

چند جا رفتم گفتن چون نخ دندون نمیره باید کامپوزیتاتو برداری بغض گلومو گرفته بود رفتم دندون پزشکی محلمون برام درستش کرد خیلی دعاش می کنم گفت اگه بخوای برداری دندونات تراش خورده خراب میشه برداری بهتره و ناراحت شد

دقیقا همینطوره خانمی که دندونامو کامپوزیت کرد جوری که نخ دندون نمی‌رفت لای دندونام رفتم مطبش رفته ب ...

سلام عزیزم کامپوزیت دندونت رو ریموو کردی؟ من 9 ماهه کامپوزیت کردم ولی جوری حساس شده میخندم درد میگیره دندونام

سلام عزیزم کامپوزیت دندونت رو ریموو کردی؟ من 9 ماهه کامپوزیت کردم ولی جوری حساس شده میخندم درد میگیر ...

سلام نه ریموو نکردم میترسم تراشش زیاد باشه آخه قبل کامپوزیت یکی از دندونام هم زرد و ضعیف شده بود

میخوام پول جمع کنم که اگه برداشتم و اوضاشون خوب نبود دوباره کامپوزیت کنم

سلام عزیزم کامپوزیت دندونت رو ریموو کردی؟ من 9 ماهه کامپوزیت کردم ولی جوری حساس شده میخندم درد میگیر ...

از خمیر دندان میسویک استفاده کن حتما مال منم اینجوری بود خوب شد قیمتش هم زیاد نیست میتونی تو نت بزنی

میگن دندون مینای میره و زرد میشه درسته؟دیگه هم ترمیم نمیشهدرسته دکتر اصلا خوب نبود بعید میدونم اصلا ...

عزیزم شما کجا انجام دادی ؟ من کلینیک سرو انجام دادم افتضاح اصلا بلد نبود الان افسرده شدم دوسش ندارم میخوام ریموو کنم توروخدا کمکم کنید