2777
2789

تو بزرگترین هدیه ی خدایی برای من عاشقانه دوستت دارم 

متشکرم از تمام زحماتت برای من و بچه هامون 

بیاید حسای خوبمون رو برای هم به اشتراک بگذاریم و خدا رو شکر کنیم بابت نعمتهای بزرگش 

خدایا ممنونم ازت 

شوهرت تو نی نی سایته؟

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان همسرت تو سایته که ازش مچکری ؟ خب به خودش پیام بده 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

همسر گوگولی من از خدا ممنونم که بدون اینکه کسی بفهمه من اول دوستت دارم تو رو به من داد حتی الانم خودت نمیدونی  من قبلا  دوستت داشتم ولی یکی معرفمون شد و بهم رسیدیم🥺 البته عید عقدمونه فعلا نامزد کردیم😇

به خودش که میگم همیشه 

گفتم بیاید حسای خوبمون رو باهم به اشتراک بگذاریم چطور یکی میاد از بدیای شوهرش میگه فوری باهاش همصدا می شید 

بخدا گفتن خوبیا خییییلی تاثیرش بهتره 

به خودش که میگم همیشه  گفتم بیاید حسای خوبمون رو باهم به اشتراک بگذاریم چطور یکی میاد از بدیای ...

کار خوبی کردی ،،همبن ک تو جامعه مرد خوب پیدا میشه باعث شادی و دل‌گرمی هست ،،،عشقتون پایدار❤️❤️

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌