2777
2789

بله، اجنه و شیاطین از سو ه بقره اذیت میشن تا میتونین بخونید و یا صداش تو خونه با اسپیکر پخش کنید گوش بدید اگر دعایینوشته شده باشه با استمرار بر خوندن و شنیدن سوره بقره باطل میشه شک نکن

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع به حقوق بین الملل، زبان و ادبیات فارسی و الهیات داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما گزاشتیم فضای خونمون خیلیی بهتر شدد. به دوستام پیشنهاد دادم یکیشون همه اعضای خانواده مریض شدن باهم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌اثراتت دفع جادوشون بوذ‌.‌یکی دیگه هم ترس شبانش از بین رفت 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بله، اجنه و شیاطین از سو ه بقره اذیت میشن تا میتونین بخونید و یا صداش تو خونه با اسپیکر پخش کنید گوش ...

ممنون عزیزم دعا های خوب رو که باطل نمیکنه  که مثل گشایش بخت و اینا....

ما گزاشتیم فضای خونمون خیلیی بهتر شدد. به دوستام پیشنهاد دادم یکیشون همه اعضای خانواده مریض شدن باهم ...

یعنی وقتی سوره بقره پخش شد توخونشون همشون مریض شدن

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
ممنون عزیزم دعا های خوب رو که باطل نمیکنه  که مثل گشایش بخت و اینا....

دعایی به اسم گشایش بخت وجود نداره همهاون دعا ها طلسم و شیطانی هستن با اسمدخوب و زیبا، دعا هرچی خوب هست در قران اومدهفقط و سحر و دعا و طلسم هم با سوره بقره باطل میشه

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع به حقوق بین الملل، زبان و ادبیات فارسی و الهیات داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن
یعنی وقتی سوره بقره پخش شد توخونشون همشون مریض شدن

اوهوم . باطل السحر قرانی هم دیدم هم شنیدم یهو ممکنه سردرد سرگیجه حالت تهوع و ... بیاره برای مدت کوتاهه البته

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
به خدا طلسم وجود نداره انرژی بدشو به خودت وارد نکن اگر کسی دعا و جادو بلد بود کاری می‌کرد زندگی خودش ...

خب طلسم و جادو همینه، زندگی رو افتضاح میکنه بیماری میاد ،بخت بستگی میاد ، خوب که نیست 

مثلا دوستم گفت دقیقا بعد از اینکه ۴۰ روز پخش شد فرداش خواستگار پیدا شد برام