2777
2789

سلام تاپیک قبلموبخونین جریان بچم نوشتم فقط ی کلمه بگم بچم از بدوتولد روش خواب نداره ن‌زیر سینه ن گهواره ن‌ننو نه تاب هیچیییی هیچ جوره نمیتونه بخوابه ن‌صدای سفید ن‌لالایی هیچی دیگ بریدم نمیکشم چطوری بخوابونمش روپا بزارم از ته دلش جیغ میکشه ب ۱ دیقه نرسیده حالش بد میشه رفلاکسشم بهتر شده ها شکرخدا بازم روش خواب نداره چطوری ب پا عادتش بدم بدنم ضعیفه هر ۳۰ساعت ی وعده غذامیخورم فقط دیسک گردن وکمر دارم افسردگی شدیدم دارم دیگ نمیتونم ساعت ها بغلم بگردونمش حتی بغل گردوندنیم نمیخوابه چیکارکنم😭😭😭😭😭

خدایا بزرگیتوشکر هزارمرتبه ک سالمه و هستش  دعام‌کنین توروخدا الان ۱۱ ماهشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بزن به خواب اونم میخوابه

یمدته بگذرون

بخوابونش جلو تلویزیون

اینقدرررر باهاش بازی کن خسته بشه

بدو بدو کن باهاش

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

یه چیزی اذیت میکنه حتما طفلک رو که نمیتونه بخوابه.یا خونتون بیش از حد گرمه کلافه میشه یا رفلاکس پنهان داره اسید تا گلوش میاد گلوشو میسوزوده اذیت میشه یا سیر نمیشه و...بالاخره یه عاملی هست بگردید پیدا کنید

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
خب چه اصراری داری بخوابونیش؟ انقد نخوابونش تا خودش از خستگی بیفته! فکر کنم زود تر از اینکه واقعا خ ...

عزیزم خستش از صب بگوب بیداره خوابش میاد مگ مرض دارم بموابونمش خوابش میاد چسبیده بهم انگاری میگه منوبخوابون‌امانیمخوابه خودشم نمیدونه چطوری بخوابه

خوب چون سعی داری بخوابونیش ب زور برا همین  باهاش بازی کن قصه بخون خستش کن خودش غش میکنه از خوا ...

عزیزم خستس خستس خستس از صب بیداره داره گریه میکنه منوبخوابون‌چشاش پفن قرمزه‌ نمیتونه خودشم نمیدونه چطوری بخوابه

یعنی اینجوری داری میگی یعنی اصلا نمیخوابه؟ پس بالاخره چجوری و چند ساعت میخوابه

عزیزم روزا نهایت ی ساعت شبام‌از ۱ شب تا ۹صب ۱۸ بار اینام بیدارمیشه هر بارم بیدارمیشه از ترس بدنم میلرزه