2777
2789
عنوان

جلوی رئیسم پا نشدم

184 بازدید | 10 پست

تازه رفتم یه شرکت کارآموزم 

هفته پیش رئیسم اومد داخل بقیه داشتن کنار هم با هم صحبت میکردن یعنی از قبل وایساده بودن فقط من نشسته بودم 

نمیدونستم باید پاشم😑

امروز هم اومد داخل خواستم بلند شم وقتی اومد داخل گفت بشینید لطفا من بلند نشدم ولی بقیه بلند شدن🙂🤯

چمیدونستم مثل کلاس باید پاشیم😂🤦🏻‍♀️

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم خواست رئیس باشم 🗿🤣 برم درسامو بخونم رئیس بشم 😌😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

نشونه احترامه😂😑دیگ همون پرپای ابتداییه

آره خب ولی نه هر دفعه که میاد داخل این چه وضعیه😑😂

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
من یه کم. روی صندلی جابه جا میشم یعنی الان پا میشم 🤣ولی نمیشم. 😁

وای منم دلم میخواد اینکارو کنم ولی باورت نمیشه همشون کامل بلند میشن خیلی صاف و صوف می ایستن بعدم با لبخند هر دفعه سلام میدن😬😂

دفعه بعد بگو برجا برپا بشوره ببره 

اینو بگم که درجا اخراجم میکنه

میگه علاوه بر تنبل بودن مسخره و بی مزس این دختره😂🤦🏻‍♀️

باید بلند شی نشونه احترامه...مگه تو خونه جلوی پدر مادرت بلند نمیشی؟!

یا خدا

هر دفعه که مامان بابات میان تو اتاقت پامیشی؟

نه من نمیشم🙂