2777
2789

جوانه گندم میخام واسه پسر چهارسالم که خیلی ضعیفه درست کنم بخوره اینجوری که گندم میریزیم داخل ظرف آب بهش میدیم تا جوانه بزنه حس میکنم بو میده یاکپکی میشه قابل خوردن نیست

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
بگذارش داخل یخچال 

داخل یخچال که جوانه نمیزنه سرذه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بو نمیکنه زمان می‌بره ی پارچه بنداز روش در حدی که رطوبت داشته باشه

واقعا شماامتحان کردی؟ داخل یخچال جوانه میزنه؟ بعد میخام بدم بچم همشوبدم بخوره یافقط جوانه هاش جداکنم

برای بچه ۴ ساله شاید قوی باشه اول از ی دکتر پرس کنید 

یعنی میگی ضررداره براش

برید داروخانه بگید پودر ویتامین برا بچه ۴ ساله می‌خوام با شیر میکس کن بهش بده هم غذا خوردنش خوب میشه ...

پودر ویتامین چی؟ اسمش چیه