2777
2789
عنوان

نظر سنجی

89 بازدید | 11 پست

درود بر همگی.....بچه ها من الان تو۳۷ و چهار روز بارداری هستم....حرکت فندوقم کمه....سونو طبیعی زده ۲۳ اسفند ولی دوهفته زودتر میشه حول و حوش ۹ اسفند به بعد...به نظرتون تو این هفته عملم میکنه دکترم؟؟و اینکه خیلی خیلی 

استرس گرفتم...فردا برم سونو ببینم چی میگه....

برام دعا کنید...لطفا😢😢😭😭چون مادر ندارم کمی سختمه ولی خب جاریم و مادر شوهرم هستن گفتن تنهات نمیزاریم ولی بازم حس تنهایی دارم.....

نه عزیزم اصلا احساس تنهایی نکن. چون هرچقدم دوربرت آدم باشه باز تنهایی دردتو باید تحمل کنی. فقط باید کسی باشه که دستتو بگیره غذاتو بده.

من با اینکه خواهرام و مامانم بودن بیشتر اعصابم خورد میشد از شلوغی. اومدم خونمون تنهایی به کارام رسیدم خداروشکر همسرم خیلی کمکم بود. فقط همسرت بگو کنارت باشه بهت برسه. 

هیچ استرس نداشته باش اگه شیرت اوایل نمیومد یا خدایی‌نکرده بچت به دستگاه تنفس نیاز داشت یا زردی داشت. اینا مسائلین که به راحتی بدون هیچ ایجاد مشکلی میخوان حل بشن.

حتما دستشویی فرنگی بخر بزار خونت که بدون دستشویی فرنگی دستشویی رفتن فاجعس. چند روز اولو شیاف مصرف کن که شکمت راحت کار کنه که نیازی نباشه زور بزنی موقع دفع که زخم عملت درد بگیره.

پمپ درد حتما بگیر اصلا توجه نکن که میگن مرفینش زیاده.بدون پمپ درد خیلی تحمل درد عمل بعد از رفتن بی‌حسی سخته.

نه عزیزم اصلا احساس تنهایی نکن. چون هرچقدم دوربرت آدم باشه باز تنهایی دردتو باید تحمل کنی. فقط باید ...

مممنونم بابت راهنماییت...سرویس فرنگی هست ...همسرم هم کمک حالم بوده تا حالا بعدشم که ان شاءالله بتونه....ممنونم ازت گلی😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاتون عزیزم اگه بچت زردی داشت اصلا نگران نباشیا .  به استرسی که دکترا میدن توجه نکن اونا فقط روزای اول زایمانو کوفت آدم میکنن. هییییچ اتفاقی نمیفته قشنگ میری یه دستگاه زردی از درمونگاه یا بیمارستان محلتون اجاره میکنی چند روز میزاری توش زردیش میره. تمام.

آی این بیمارستان، اون دارو، اون گیاه، اصلا نرو سمتشون.

قشنگ بشین خونه کنار خودت بزار زیر دستگاه.

بدترین زردیا هم تا چهلم بچه خوب سدن. دختر منم زردیش ۲۵ شده بود اما تا ۳۰ روزگیش خوب شد.

نگران هییییچی نباش خیلیم روزای خوبین

مممنونم بابت راهنماییت...سرویس فرنگی هست ...همسرم هم کمک حالم بوده تا حالا بعدشم که ان شاءالله بتونه ...

خداروشکر . ایشالا میری نی‌نیه گلتو سالم میگیری بغلت با خنده‌های از ته دل از بیمارستان مرخص میشین😍

ان شاءالله....حتما این کارو انجام میدم.....عزیزم

زایمان که کردی ایشالا اصلا نگران نباش قشنگم . تنها نیستی که خوشگل مامان ما دوستات همسره گلت کنارتیم.

هرسوالی هررررمشکلی پیش اومد بیا اینجا مطرح کن ماهم راهنماییت کنیم ما این راهارو چندین بار رفتیم مطمئن باش کمکت میکنیم.

زایمان که کردی ایشالا اصلا نگران نباش قشنگم . تنها نیستی که خوشگل مامان ما دوستات همسره گلت کنارتیم. ...

ای جان....چه حس خوبی میده حرفات🥰😍 ممنون که جوابمو دادی عزیزی گلی...ان شاءالله...حتما میپرسم سوالمو

قوربونه دلت برم که اینروزا اینقدر نازک شده...گل شمایی😚😍حتما منتظر خبرای خوبت هستیم.😍

ان شاءالله...‌فدای شما....امروز که حرکتش کم بود منتظرم صبح بشه ان شاءالله برم سونو ببینم چی شده...برام دعا کن مهربون خانم🤲🤲