خانوم_آقای_کمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 213 عنوان شما به جادو جنبل اعتقاد دارین؟! 1029 بازدید | 57 پست زندگیم داره نابود میشع 😄 من زخم تورا به صد مرحم ندهم❤️✨😌 1401/12/06 | 20:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_آقای_کمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 213 چرااعتقاددارین تجربه ای دارین؟! من زخم تورا به صد مرحم ندهم❤️✨😌
lyحاجیai عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1502 نه ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭A𝙖█ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱█ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ 🕸█████ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ █
آرام_2018 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 27997 نه، حتی یک درصد هم اعتقاد ندارم. به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
بیحوصلهههههههه عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 2057 اره هست.کسایی ک تجربش نکردن میگن وجود نداره میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 7925 اره توی اطرافیان زیاد دیدم خاله ام سر دعا و طلسم زندگیش نابود شد از شوهرش طلاق گرفت حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
خانوم_آقای_کمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 213 بله چرا اعتقاد داری؟! من زخم تورا به صد مرحم ندهم❤️✨😌
raaaaaaaz عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1642 آره چون دیدم کسی رو که جادو شده بود و در نظر خواستگاراش در عین زیبایی زشت میومد
خانوم_آقای_کمالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 213 اره توی اطرافیان زیاد دیدم خاله ام سر دعا و طلسم زندگیش نابود شد از شوهرش طلاق گرفت واقن؟! من زخم تورا به صد مرحم ندهم❤️✨😌