2777
2789
عنوان

توام میگی عید دل خوش میخواد؟

217 بازدید | 32 پست

امروز تو تاکسی بودم راننده گفت ۶ اسفنده ولی اصن بوی عید نمیاد

یادش بخیر یه زمانی عید داشتیم دلمون خوش بود

حالمون خوب بود

الان جز غم و غصه چیزی نداریم

حال جوونا خوش نیست

جوونی هم جوونیای ما!

با این گرونی دیگه چه عیدی؟

ولی راستش من هرسال این حرفا رو می‌شنوم. هرسال همه میگن امسال چه عیدی داشته باشیم با این حال و وضع؟ ولی خیلیم خوب عیدو میگذرونن و اتفاقا خوش هم میگذره.. 

ولی خب یه جورایی میخوایم از ساختن حال خوب فرار کنیم..

من خودم کلا از عید خوشم نمیاد بخاطر اینکه هرسال آدم فکر میکنه حالا قراره تو عید چه کااااراییی بکنه و همش عذاب وجدان داره. ولی خب اسفند و حال شب عیدو دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال من خیلی بوی عید میشنوم ...

چون اصفهان خیلی شلوغه .خیلیییی.

پارسال اینطور شلوغ نبوده .

به نظرم مردم دارند از لحظه ها استفاده میکنن برای شادی هر چند اندک 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

احساس در ما کشته شده

بی حس و نا امید شدیم 

صبح میخوابیم با استرس بیدار میشیم که دوباره چه خبر جدیدی شده

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
امسال من خیلی بوی عید میشنوم ... چون اصفهان خیلی شلوغه .خیلیییی. پارسال اینطور شلوغ نبوده . به نظ ...

سلام گرانبها جونم

درخواست دوستی دادم اما قبول نکردید چرا؟🥲

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡

چند ساله وضع خیلی خراب شده خب .مردم از مهمونی دادن فراری شدن از بس خرج بالاست .ولی منم دور همیبا عزیزانم و سفره هفت سین انداختن رو دوست دارم یه تفاوتی یه ذوقی توش هست سبزه سبز کردن مختلف

احساس در ما کشته شده بی حس و نا امید شدیم  صبح میخوابیم با استرس بیدار میشیم که دوباره چه خبر ...

نمیشه زندگی رو به شرایط اقتصادی باخت

زندگی یه فرصت عجیبه

وجود داشتن و تجربه ی زندگی، بزرگترین تجربه ماست.

نمیشه بخاطر اخبار اقتصادی خودمون رو به مردن بزنیم.

باید زندگی کرد🥰😍

به نظرم ممکنه در ظاهر رفت و امد داشته باشیم استراحت کنیم یا به نظر خوشحال بیایم ولی در باطن برامون همه اینا تبدیل به روتین شده نه حالمون خوب میشه نه بد 

من که خیلی وقته عیدم برام مثه روزای عادی دیگه ست 

ولی واقعا از نظر اب و هواییم هوا، هوای عید نیست

یعنی پاییز و زمستون درست ندیدیم

I need a life that isn't just about needing to escape my life🎈 STAY✨ ARMY✌

زندگی میگذره 

بخندی میگذره،گریه ام کنی میگذره 

ما با این همه بدهی بازم سعی میکنیم با کمترین امکانات بازم حال دلمون خوش باشه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
سلام گرانبها جونم درخواست دوستی دادم اما قبول نکردید چرا؟🥲

سلام به روی ماه تون 

در امضامم نوشتم 

حقیقتا فقط در سایت میام که یه کمی دور شم از ترافیک کاری.مغزم خیلی شلوغه .

کم سعادتی من را ببخشین ❤

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

فک نکنم هیچی بدتر از این باشه ک روزی هزار تومن رو دلار بیاد یه تومن رو سکه و..... 

وقتی بدتر شد می‌بینی که میشه

زمانی که دلار ۳تومن شد همه گفتن دیگه بدتر از این نمیشه

وقتی ۳۰ تومن شد هم همینطور

از این بدتر میشه چرا نشه

قحطی

بمبارون

جنگ داخلی و خارجی

بلای طبیعی سیل زلزله