2821
2789
عنوان

متاسفانه حق

126 بازدید | 8 پست

امروز یجا دیدم نوشته بود:

[دیگه آرزوهامون خاطره نمیشن

خاطرهامون آرزو میشن]...

زیادی درست بود نه؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
خدایی دردناکه  ولی کاملا حقه 😔💔

متاسفانه خیلی

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر درست البته بعضی وقتا دیگه خیلی چیزا قابل برگشت نیست که بشه ازش خاطره درست کرد🥺

بله درسته

چرخ روزگار همیشه یک جور نمی‌گرده، خیلی از کشورها ابرتورم داشتن، بحران‌های شدید و طولانی مدت داشتن و ازش رد شدن 

تو کشور خودمون هم دهه‌های قبل هم بحران‌های اقتصادی دائما گریبانگیر کشورمون بوده و خیلی‌ها تو همین وضع رشد کردند! 

فکر نکنم کسی درست و کافی تلاش کنه و هیچ نتیجه‌ای نگیره! 

بهانه جویی و آی چقدر بدبختم گفتن‌ها بیشتر مال افراد تنبل و کم‌تلاش‌ه!

چرخ روزگار همیشه یک جور نمی‌گرده، خیلی از کشورها ابرتورم داشتن، بحران‌های شدید و طولانی مدت داشتن و ...

ربط ندین همه چیو 

نکته رو بگیرین بعد اظهار نظر کنین

دوست ندارم بحث سیاسی کنم اینجا 

منظورتان چه بود؟

متوجه نشدین من مجبور نیستم توضیح بدم