2777
2789
عنوان

از وقتی سیگار نمیکشم...

274 بازدید | 12 پست

از وقتی سیگار نمیکشم هر روز اگر یک نوشیدنی بخورم یک مزه ی خیلی بد میاد تو دهنم .نمیدونم برای ترک سیگار هست و ریه ام داره تمیز میشه یا یک دندانم خراب شده و نمیدونم یا مشکل معده دارم ‌ .

کسی رو میشناسین تازه سیگار ترک کرده باشه و ازش بپرسین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که پاسخ دادین عزیزم

فدای تو ولی ی دکتر ریه برو 

اولین کاربریم برا سال ۹۹ بود که تا دو ماه پیش دووم اورد دو ماه تو سایت نبودم. این کاربریم اکانت همسرمه نی نی یار عزیزم لطفا منو نترکون😘

آهای خانم که پستت رو پاک کردی و فهمیدی که چرت و پرت گفتی ، 

من از روی عشق و حالش سیگار میکشیدم .از روی دلبخواهی ام نکشیدم . این تویی که همه زندگیت و میذاری تا به مردا برسی ،من و امثال من احتیاج نداریم به مرد ها برسیم و اگر هم کاری کنیم چون دلمون خواسته . و امثال تو بهتره در مورد ارزش های زندگیشون که شبیه مرد ها بشن ،چون زن بودنشون مساوی خاک تو سر بودنشون هست،بهتره سرشون رو بکنن تو زندگی خودشون .